Milyen a tökéletes marhaszték? Ellenállhatatlanul lágy, puha textúrájú, ízlelőbimbókat kényeztető aromákkal dús. Készülhet bélszínből, ha angolosan vagy közepesen átsütve szereted. Ha inkább jól átsütve ennéd, válassz marhaszegyet, mert az nem szárad ki sütéskor. De mindenképpen fűszerezz gazdagon!
Az alma sokszínű alapanyag, használhatjuk édes és sós ételekhez is. A kardamommal megbolondított, pikáns almalekvár kiváló kísérő lehet sült húsokhoz és foszlós kalácshoz egyaránt.
Alma, fahéj, mascarpone: Fördős Zé gyors fahéjas-almás csigáival gyorsan készíthetünk egy garantáltan ízes finomságot. Az Electrolux sütőnek köszönhetően pedig garantált a tökéletes sütés!
tovább ›
Jönnek a hűvös őszi esték? Fördős Zé fügés-kecskesajtos pizza receptje tökéletes apropót ad a sütő bekapcsolására! A fenséges és elronthatatlan minipizzák mediterrán ízvilágukkal felidézik a tovatűnt nyarat.
Fügés pite gorgonzolával és dióval: 10 perc alatt összedobható, további 20 perc sütési idővel elkészíthető ez a csodás őszi sütemény. A sajtos-diós krém, a mézes füge, a rozmaring és a bors ízeivel: mennyei finomság lustálkodós szeptemberi hétvégére.
tovább ›
Egyre népszerűbb itthon is a New York-i cheesecake, vagyis sajttorta. A torta alapja egy tejszínes, tojássárgával gazdagított sajtos krém. Ez aztán ízesíthető citrommal, fellazítható túróval, nyakon önthető egy kis eperszósszal, áfonyával vagy csokoládéöntettel.
tovább ›
Finom, frissítő, gyümölcsös turmix, amit pillanatok alatt összedobhatunk? Az Electrolux turmixgép segítségével kis előkészülettel 1 perc alatt elkészíthetjük hideg italunkat.
tovább ›
1 csillagfényes este.1 kert. Néhány óra előkészület és sok-sok jóbarát: máris indulhat a kerti party. Ahhoz, hogy remek legyen a hangulat, nem kell más, mint jó idő és egy Electrolux-hűtőszekrény. Cikkünkből kiderülnek a részletek! tovább ›
Az uborka jótékony hatásairól ódákat zenghetnénk: vitalizál, méregtelenít, emésztést serkent. Cikkünkből az is kiderül, miért érdemes hűtőben tárolni ezt a zöldséget.
Itt a szabadföldi eperszezon, most érdemes befőzni az ínycsiklandó eperlekvárt. Fördős Zé a pofonegyszerű alaprecept mellett néhány igazán különleges variációval ismertet meg.
tovább ›