Az esetlegesen bekövetkező, időszakos változásokat piros színnel kiemelten tesszük közzé.


A szállítás
Budapesten hétfőtől-vasárnapig  
Budapest 20 km-es körzetében hétfőtől-vasárnapig.

Vidéken kedd, csütörtök és szombati napon Nyugat-Magyarországra illetve szerda, péntek és vasárnapi napokon Kelet-Magyarországra szállítunk.
A megrendelt termékek kiszállítását alvállalkozókon keresztül vállalja a DOMOTHERM Kft.
Vidéki szállítás esetén a táblázatban feltüntetett szállítási napok az irányadóak.


Szállítási időszakok

 
Budapesten: hétfőtől-vasárnapig
Budapest és 20 km-es körzete: hétfőtől-vasárnapig
8 órától 19 óráig: Budán az I., II., III, XI. XII., XXII. kerületek
8 órától 19 óráig: Pesten a IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. kerületek
8 órától 19 óráig: Szentendre, Pomáz, Üröm, Solymár, Nagykovácsi irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Dunakeszi, Kistarcsa, Kerepes, Csömör irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Diósd, Érd, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Páty, Perbál, Telki, Budajenő irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Pécel, Gyál, Vecsés, Dunaharaszti irányában Budapest határától 20 km-en belül
 
PRÉMIUM szállítás (a szolgáltatás kizárólag Budapesten rendelhető): hétfőtől péntekig   
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 1 órás szállítási intervallum kérhető - legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 2 órás szállítási intervallum kérhető- legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 3 órás szállítási intervallum kérhető- legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
8 órától 13 óráig
vagy 13 órától 19 óráig:
az összes kerületbe, a megjelölt időszakokra délelőtti vagy délutáni szállítás kérhető - legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
14 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül, a megrendelés napjára házhozszállítás kérhető (13 óráig leadott megrendelés esetén), melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg

 
Vidék  

Kedd, csütörtök és szombat 8 órától 20 óráig
 

Nyugat-Magyarország (a Dunától nyugatra)
Szerda, péntek és vasárnap 8 órától 20 óráig 
 
Kelet-Magyarország (a Dunától keletre)
 


A feltüntetett szállítási időszakoktól eltérni nem tudunk, valamint azok további pontosítása nem lehetséges, kérjük szíves figyelembe vételét. A szállítás várható időpontja tájékoztató jellegű!


Szállítási költség táblázat

 

Az itt szereplő szállítási díjak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

Budapesten
Háztartási nagygépek  
Szállítási költség       7.990 Ft (ÁFÁ-val)
Kisgépek, porszívók, főzőlapok
páraelszívók, mikrosütők
 
Szállítási költség       1.990 Ft (ÁFÁ-val)
PRÉMIUM szállítás (a szolgáltatás kizárólag Budapesten rendelhető), értékhatártól függetlenül!   
 
1 órás szállítási intervallum
 
2 órás szállítási intervallum
 
3 órás szállítási intervallum
 
Expressz aznap délutáni szállítás
 
    14.990 Ft (ÁFÁ-val)      12.990 Ft (ÁFÁ-val)      10.990 Ft (ÁFÁ-val)      7.990 Ft (ÁFÁ-val) 
                                                                                         Délelőtt/délutáni szállítás  
                                                                                               9.490 Ft (ÁFÁ-val)
 
Budapesten kívül, 20 km-es körzetben
Háztartási nagygépek  
Szállítási költség       7.990 Ft (ÁFÁ-val)
Kisgépek, porszívók, főzőlapok,
páraelszívók, mikrosütők
 
Szállítási költség       1.990 Ft (ÁFÁ-val)
 
Vidék
Háztartási nagygépek  
Szállítási költség        7.990 Ft (ÁFÁ-val)
Kisgépek, porszívók, főzőlapok,
páraelszívók, mikrosütők
 
Szállítási költség        1.990 Ft (ÁFÁ-val)
 

Amennyiben a megrendelés tételeinek kiszállítása több címre történik, úgy a szállítási költség címenként értendő, az egyes tételek rendelési értékének függvényében.

 

A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely lehet


A készülékek átvétele kizárólag a lepecsételt és aláírt, eredeti számla 1.(vevői) példányával lehetséges! Az eredeti számlát saját szállítás esetén az azt kiállító üzletben, nyitvatartási időben lehet átvenni.

Raktárunk:
1239. Budapest Ócsai út 7.  Soroksár központi raktárak  (Utolsó raktárépület)
Nyitvatartás: Hétfőtől-Szombatig: 10.00 - 19.00 óráig
Vasárnap: 10.00 - 18 óráig 

 

A tartozékok, porzsákok csak üzleteinkben történő személyes átvétellel rendelhetők, ezekre házhozszállítás csak abban az esetben kérhető, ha készülékkel együtt történik a megrendelés.

 

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán. Amennyiben a vevő házhozszállítást kér, a szállítási címet minden esetben feltüntetjük a számlán!

A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.

 

Módosításra legkésőbb a szállítást megelőző munkanapon, a szállítást legalább 24 órával megelőzően van lehetőség.

 

Amennyiben a vevő szeretné a megrendelt készülék kiszállításakor már leszerelt régi készüléke díjmentes elszállítását, azt a megrendeléskor jeleznie kell az erre vonatkozó rész megjelölésével. Régi készüléke utólagos elszállítására nincs mód.

 

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

 

A vevőnek a házon belüli akadálymentes készülékmozgatást is biztosítania kell. Többszintes lakás vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belül emeletre nem szállítunk. A szállító sem összeszerelést illetve beüzemelést, sem régi készülék leszerelést, sem bútormozgatást nem végezhet, mert az ebből eredő esetleges károkért az alvállalkozó, illetve a Domotherm Kft felelősséget nem vállal. A már leszerelt régi készüléket kizárólag megsemmisítés céljából tudjuk elszállítani, vevő által választott más címre átszállítást nem áll módunkban vállalni. Figyelem! A megsemmisítés céljából átvett készülékeket a vásárlástól elállás esetén sem tudjuk visszaszolgáltatni!
 

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli, utóbbi abban az esetben is, ha az első kiszállítás a szállítási táblázat alapján díjmentes. Ilyen esetben az adott szállítási körzetre vonatkozó szállítási díj érvényes. Ugyancsak ez a szállítási díj érvényes a vásárlástól való elállás esetén is, amennyiben a megrendelt készülék visszaszállítását a DOMOTHERM Kft végzi.

2024. március 28. napjától kezdődően a Domotherm Kft biztosítja a postai szolgáltatás igénybe vételével történő szállítás választását:
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.
Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.

Felhívjuk a figyelmet, hogy 40 kg súly felett postai szolgáltatás nem választható. A súly számításánál több termék egyidejű megrendelése esetén azok súlya összeadódik. A csomagolás súlya minden esetben hozzáadódik a termék(ek) súlyához.

A postai szolgáltatás kizárólag számla vagy proforma számla ellenében történő előre fizetés – átutalás – fizetési mód választása esetén vehető igénybe.

A postai szolgáltatás nem választható, amennyiben a vevő cserekészülék elszállítását kéri, és/vagy kiterjesztett garancia vásárlása esetén.
A Domotherm Kft. hetente adja fel a postai szolgáltatással szállított termékeket. A szállítási határidő a feladástól számított 7-30 munkanap. A kiszállítás napját a postai szolgáltató határozza meg.


Hatályos: 2024. március 28 napjától