Hírek,érdekességek,újdonságok

Innovátor kerestetik! - Electrolux Design Lab 2012

Hírek,érdekességek,újdonságok

Immár 10 éve, hogy minden évben megrendezésre került az Electrolux Desing Lab verseny. Az elmúlt évtized alatt számos érdekes, formabontó design koncepció készült el, köztük számos magyar alkotók munkája alapján. 2012-ben itt az esély, hogy Te légy az év innovátora!

tovább ›

Vándorló kocka – mesteri ízek otthon is

Hírek,érdekességek,újdonságok

Időről időre felbukkan a legújabb trend egyik képviselője, Electrolux Cube. A Cube névre keresztelt mobil étteremben dolgozó séfek a vendégek szeme láttára, egy látványkonyhában alkotják meg azokat az ételkülönlegességeket, melyeket a vendégek elfogyaszthatnak.

tovább ›

Trendi étkek a tányérunkon

Hírek,érdekességek,újdonságok

Az Electrolux arról kérdezte a világ legbefolyásosabb ételkritikusait és szakácsait, hogy miben rejlik a gasztronómia világának legújabb nagy lehetősége. A séfek szerint a skandináv bisztró stílusú, a japán konyhai elemekre és az utcai kifőzde hangulatára épülő éttermek slow food rendszere lesz a trend helyi alapanyagok felhasználásával.

tovább ›

Szeméttől lesz tisztább a lakás!?

Hírek,érdekességek,újdonságok

Igen! Hihetetlen, de igaz! Újrahasznosított hulladékok teszik tisztábbá életünket. Ráadásul most 5 év extra garancia biztosítja, hogy a környezetet is védjük.

tovább ›

A vízgyűjtő területek kiszáradnak

Hírek,érdekességek,újdonságok

Télen alapvetően 2 fajta lakás létezik: az ahol túl száraz a levegő és az ahol csavarni lehet a párát.
Az előbbi esetet remekül lehet kezelni párásítással, a másik esetben viszont nehéz a helyzet, hisz a nedvességet nem egyszerű kiiktatni és a penészedés is álladó fenyegetést jelent. A teregetés pedig csak ront a helyzeten. Ilyen esetekre jelent megoldást egy szárítógép beszerzése.

tovább ›

Mobilon is Márkabolt.hu

Márkabolt újdonságok

A markabolt.hu mostantól korszerű mobilfelülettel várja a látogatókat. A különböző okostelefonokra, táblagépekre optimalizált felület  könnyed navigációval segíti a keresgélést és a vásárlást is.

tovább ›