Márkabolt magazin

137 / 140

Élő közvetítés az Electrolux sajtótájékoztatójáról - Szabó Levente előadása II.

Hírek,érdekességek,újdonságok

A tervezőasztaltól a felhasználóig: 3 év kutatás, tervezés és rengeteg következtetés.

Az első rajzoktól hosszú volt az út a sikerig. 

tovább ›

Élő közvetítés az Electrolux sajtótájékoztatójáról - Segal Viktor is megérkezett

Hírek,érdekességek,újdonságok

A mai napon az Electrolux-szal régóta kapcsolatban lévő Segal Viktor mutatja be a legújabb konyhai készülékeket és készít nekünk ínycsiklandó falatokat.

tovább ›

Kezdődik az Electrolux zártkörű sajtótájékoztatója

Hírek,érdekességek,újdonságok

Most érkeztünk meg az Electrolux zártkörű sajtótájékoztatójára. Exkluzív környezetben várjuk, hogy megismerjük a legújabb professzionális termékeket.

tovább ›

Hypo ecet és társai, mit lehet a dobba önteni?

Mosómasa

Biztosan benned is felmerült már a kérdés egy-egy makacs folt, elszíneződött fehér lepedő, szagos mosógép netán egy makacs penészfolt esetében, hogy milyen tisztító szerrel tudod megoldani a problémát. Az elsőre tökéletesnek tűnő megoldások viszont sokszor nem orvosolják a problémát.

tovább ›

Nincs többé lehetetlen az AEG szárítógépek előtt

Mosómasa

Az AEG Neue Kollektion termékcsaládba tartozó ProTex szárítógépek elnyerték a világ legnagyobb gyapjúgyártójának, a Woolmark vállalatnak Gold, illetve Silver minősítését.

tovább ›

Hogy könnyebben csússzon a vas...

Mosómasa

A vasalás minden háziasszony és agglegény egyik rémálma. Mit tehetünk azért, hogy könnyebben csússzon a vasaló a kezünk alatt? Ezt  járjuk most körbe néhány perc alatt.

tovább ›

Mosódió – Igen? Nem?

Mosómasa

Dilemma: patyolat tiszta ruhák, a lehető legkevesebb vegyi anyag felhasználásával. Napjaink egyik legnépszerűbb válasza a problémára: a mosódió. De mi is ez pontosan és mit kell tudnunk róla?

tovább ›

Forma és funkció tökéletes összhangja 125 éve

Hírek,érdekességek,újdonságok

A világ egyik legismertebb és méltán elismert háztartási gép gyártója, az AEG ez évben ünnepli fennállásának 125. évfordulóját.

tovább ›

Együtt egy zöldebb jövőért

Hírek,érdekességek,újdonságok

A Green Sweden 2012 programsorozat keretében nemrégiben megrendezett SymbioCity című konferencián svéd és magyar szakértők vizsgálták a fenntartható városi fejlődés lehetőségeit.

tovább ›
137 / 140