Mosómasa

Így gondoskodj a sportruházat mosásáról!

Mosómasa

A sportruhákat tartós, mindennapi használatra fejlesztették ki. A gyakori mosás azonban könnyen tönkreteheti a kedvenceinket, így körültekintően kell bánni velük mosás közben is! Electrolux mosási tippek a sportolás szerelmeseinek.

  tovább ›

Így lesz vakítóan fehér a függöny

Mosómasa

Ki ne vágyna vakítóan fehér függönyökre? És ki szeret függönyt mosni? Hogy a lehető legkevesebb munkával a legjobb eredményt kapd, mutatjuk függönymosási tippjeinket! tovább ›

Porallergia ellen

Mosómasa

A porallergia a leggyakrabban előforduló légúti allergia, melyet a lakáson belüli allergén, a porakta vált ki. Cikkünkből kiderül, mit tehetsz a poratka ellen! tovább ›

Vigyázz ruháidra két mosás között is

Mosómasa

Hogyan óvhatjuk legkedvesebb ruhadarabjainkat két mosás között, hogy jó formában, újszerű állapotban tarthassuk? Erre a kérdésre keresünk a választ cikkünkben. tovább ›

Tavaszi nagytakarítás 4 lépésben

Mosómasa

Végre süt a nap? Indul a tavaszi nagytakarítás! Szerezz be minden szükséges takarítószert és -eszközt: sok-sok rongyot, ecetet, bútor-, ablaktisztítót, mosogatószert és kezdj neki!

  tovább ›

Tervezd meg a mosást!

Mosómasa

Végre megszerezted álmaid gardróbját, melyben ott sorakoznak kedvenc ruhadarabjaid? Ahhoz, hogy kedvenceid sokáig megőrizzék újszerűségűket, gondos odafigyeléssel kell karbantartanod őket. Tervezd meg a mosást!

tovább ›

Ha friss, ropogós ágynemű, akkor Electrolux szárítógép!

Mosómasa

Az igazán zord tél ugyan még várat magára, de már most sem túl okos dolog az erkélyen kiteregetni a ruhákat. Ha viszont nincs szárítógépünk, el kell viselnünk a párás levegőt bent a lakásban. Következzen néhány ok, hogy miért is éri meg szárítógépet venned!

 

tovább ›

Milyen porszívót válasszak?

Mosómasa

Gondolnád, hogy közel sem mindegy milyen porszívót választasz? A következő szempontokat feltétlenül vedd figyelembe mielőtt kiválasztod a tökéletes porszívót!

tovább ›

Ünnepi készülődés: együtt a család!

Mosómasa

Karácsonykor összegyűlik a család, hogy együtt töltsék az ünnepeket, ami azonban a háziasszonyoknak nagy megterhelést jelent! ! De nem lehetetlen, hogy minden időben elkészüljön a család megérkezéséig!

  tovább ›

Vakítóan fehér ruhák? Így csináld!

Mosómasa

Szeretnéd, ha fehér ruháid megőriznék eredeti színüket? Néhány egyszerű házi praktika segítségével könnyen megelőzheted, hogy világos ruháid elszürküljenek, vagy foltosak maradjanak!

tovább ›