Szószreceptet keresünk!

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok
2013.03.12. 11.56 | Módosítva : 2013.03.12. 12.04

Az Electrolux ismét egy izgalmas ötlettel mutatja be elkötelezettségét a kulináris élvezetek  iránt. Open Sauce néven egy rapid receptversenyt hirdet a világcég.  A márkabolt.hu magazinjából most megtudhatod, hogyan lehet saját titkos recepted az egész világon ismert!

Ha valóban jelentkezni szeretnél az Electrolux globális szószversenyére, akkor egy pillanatot se veszíts, hiszen csak március 21-ig lehet nevezni a versenyre! A kedvenc szószod indításához a legnépszerűbb közösségi oldalra, a Facebook-ra kell látogatnod, és be kell jelentkezni a  verseny angol nyelvű alkalmazásába. Ha csak új, igazán vendégváró és különleges ízélményt adó mártást szeretnél barátaidnak, családodnak bemutatni, akkor is keresd fel az oldalt, hiszen számos egyedi receptet találhatsz Malayziától Norvégiáig!


A mártások a gasztronómia divatos kiegészítői, melyek egyre nagyobb szerepet játszanak a kulináris élvezetekben. Éppen ezért indította el az Electrolux az Open Sauce versenyt a vállalat nemzetközi közösségi oldalán. Az Electrolux a világ minden részéről várja a főzés szerelmeseinek titkos receptjeit, amellyel korábban már lenyűgözték barátaikat és családjukat. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy receptjüket elnevezik, megadják a szószhoz szükséges hozzávalókat, az elkészítési instrukciókat, valamint azt, hogy milyen ételhez ajánlják saját mártásukat. Még arra is lehetőség van az applikációban, hogy a mártás leendő üvegének egyedi dizájnt válasszanak a versenyzők. Ezek után a recept máris megjelenik az oldalon, megosztható lesz, és lehet rá gyűjteni a szavazatokat, egészen március 21-ig.


A közönség által legnépszerűbbnek ítélt recepteket végül egy szakmai zsűri értékeli. A zsűri tagjai nemzetközileg ismert és elismert gasztrobloggerek: Christina Soong-Kroeger, a Hungry Australian bloggere, Lauren Aloise és Alejandro Cabrera a Spanish Sabores bloggerei, valamint az Electrolux által támogatott séf, Paolo Pettenuzo. Aki elnyeri ennek a válogatott, már számos különleges fogást megálmodó nemzetközi zsűrinek a  támogatását, megkapja a verseny fődíját, ami egy egészen különleges, rendhagyó meglepetés. A fődíj ugyanis a nyertes szósz piacra dobása, melynek költségét az Electrolux fedezi!


Vagyis, itt az idő, hogy átgondold, milyen a vadas mártásod? Van egy pikáns besamel -recepted, vagy egyedi barbeque szószodról áradoztak már a barátaid?  Az Electrolux konyhádban még most is elkezdheted a kísérletezést. Ne feledd, aki március 21-ig feltölti a legsikeresebb, legfinomabb egyedi mártásának receptjét az Electrolux nemzetközi Facebook-  oldalára, annak esélye van rá, hogy a világ minden részén megismerjék különleges receptjét!

Az Electrolux Open Sauce versennyel kapcsolatos további információ a vállalat nemzetközi Facebook- oldalán olvasható.