A világ legjobb sütői

Kategória: Konyhavarázs
2013.03.12. 20.45 | Módosítva : 2013.03.24. 09.18

Hogyan lehet egy sütő praktikus? Elegáns és ötletes? Mik azok a trükkök, amik szinte észrevehetetlenül megkönnyítik és megédesítik a házimunkát? Az Electrolux fejlesztői folyamatosan ezeken a kérdéseken gondolkodnak. Nem is kérdéses, megalkották a megoldást. A márkabolt.hu magazinja pedig megmutatja, milyenek a világ legjobb sütői!

A vadonatúj praktikumok az Electrolux Inspiration termékcsaládjának minden darabjára jellemzők, így nem hozhatsz rossz döntést, ha ezek közül választasz konyhádba segítőtársat.  

Nincs nyikorgás. Hallani fogod a csendet, ha kinyitod új sütőd ajtaját, hiszen finoman csukódó sütőajtók fogadnak az Electrolux sütőin.
Hűvös érintés a biztonságért. Bár a sütődben akár 200 C feletti forróság is lehet, a sütő ajtajának külső része maximum 20 fokkal lesz melegebb a szoba hőmérsékleténél, nem forrósodik fel. Így mindig biztonsággal nyithatod ki a sütő ajtaját, nem égeti meg kezedet.
Alacsonyabb energiafogyasztás. A normál, A energiaosztályú sütőkkel összehasonlítva 20%-kal kevesebb energiát fogyasztanak az Electrolux új sütői!
Teleszkópos sütősínek a kényelemért. A sütőket teleszkópos sütősínekkel szerelték fel,  így egyszerűen beteheti  a tepsit a sütőbe. A teleszkópos síneknek köszönhetően akár közvetlenül a sütőből is tálalhatod az ételt.
Mindenhol egyenletesen. A hagyományos sütők nagy hátránya, hogy vannak forróbb és hűvösebb részei, így nem egyenletesen sülnek a sültek, vagy a sütemények. A kezdő háziasszonyok is tökéletes állagú süteményt süthetnek végre az UltraFanPlus rendszernek köszönhetően hatékonyabb a levegőkeringetés, így egyenletes és intenzív a sütés, függetlenül attól, hogy a sütőtér mely pontjáról van szó.
Fényár és nagyobb ablak a kíváncsiskodóknak. A sütőkben új helyre, előre került a spotvilágítás, így fényárban úszik az egész sütőtér. A 20%-kal nagyobb ablaknyílásnak is köszönhetően mindig látni lehet, mi történik a sütőben anélkül, hogy ki kellene nyitni a sütő ajtaját.
Süss egyszerre többet! Azoknak, akik utálják, hogy egy negyed tepsire mindig szükség lenne, bármit is akarunk éppen készíteni, van egy jó hírünk. Az Electrolux termékfejlesztésének köszönhetően 20%-kal nagyobb tepsik férnek be a jól kihasználható sütőtérbe. A sütő külső méretének megváltoztatása nélkül sikerült az egész világon legtágasabb sütőteret létrehozni! Így egy Electrolux sütőbe 43*34 cm tepsi fér el. Így éppen minden pogácsa, sajtos rúd, linzer be tud csücsülni egyszerre a sütőbe. Ráadásul egy pulykasütés sem fog ki rajtunk többé!  A fotóillusztráción egy Electrolux gőzsütő belső sütőterét látod. Egyszerre ennyi tepsit tudsz behelyezni a hatalmas sütőtérbe.

Ugye, Te is egyetértesz velünk, hogy az Electrolux sütői a legjobbak a világon! Válaszd ki most a kedvenced a márkabolt.hu kínálatából!