Orgona, pitypang, hársfavirág, bodza, akác, levendula: itt van a virágszörpök készítésének ideje! Szinte minden gyógynövényből és ehető virágból készíthető erőteljes zamatú szörp, ízes limonádé.
tovább ›
Egy gyorsan elkészíthető selymes-krémes desszert az Electrolux gasztroblogger partnere, Havas Dóra konyhájából. Minél finomabb, minőségi csokoládéból készíted, annál gazdagabb ízű lesz a végeredmény.
Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra!
tovább ›
Mi a Pavlova? Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt, nem kell gyúrni, dagasztani, csak egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá.
tovább ›
A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt.
tovább ›
Valami igazán magyar különlegességre vágysz? Az Electrolux gasztroblogger partnerei az alapanyagok közül a mákot mutatják be az Egy falat inspiráció rovatban.
tovább ›
Takarítás, sütés-főzés, pakolás: még alig kerültek elő a télikabátok a gardróbszekrények mélyéről, máris benne vagyunk a decemberben, és elkezdődött a karácsonyi készülődés. Idén karácsonykor az Assistent robotgép lesz segítségünkre!
tovább ›
Igazán finom a házi készítésű zöldségchips. Gyors, egyszerű és garantáltan tartósítószermentes finomságot nassolhatunk néhány percnyi konyhatündérkedést követően.
tovább ›
A creme brulee nehézsége éppen az egyszerűségében rejlik: ha bármit elrontanak a készítése során, az egész desszert szétesik, és nem lehet helyrehozni. Mit lehet elrontani?
tovább ›
Bár mindig örömmel népszerűsítjük a hazai zöldségeket, gyümölcsöket, de a banán egészen egyszerűen nem hagyható ki a tél gyümölcsei közül. Itt a banánszezon, a hiperek és szuperek gyümölcspultjain megjelentek a banánfürtök.
tovább ›