Űzd el az álmos hétköznapi reggeleket!

Kategória: Konyhavarázs
2015.08.14. 22.40 | Módosítva : 2015.08.14. 22.43

Az Electrolux EEA255 jelzésű kávégépe mostantól megkönnyíti a napod indítását.

És nem is akárhogy teszi ezt, hiszen a professzionális, 15 bar nyomásnak köszönhetően tökéletes lesz a reggeli eszpresszód minősége. Sőt, akkor sem kell csalódnod, ha a fogmosás és két e-mail között, vagy a gyerek zoknijának levadászása közben egy időre megfeledkezel a gőzölgő ébresztődről. A rozsdamentes acél melegentartó tálca nem fogja hagyni, hogy hideg kávét kelljen kortyolnod.

A tökéletes ízekért az előforrázási funkció és a kávéadagoló kanál felelnek. Előbbi használatával tökéletes aromájú italokat készíthetsz, utóbbi pedig segít, hogy mindig megfelelő mennyiségű darált kávé kerüljön a tartályba.

Ez a nagyszerű masina ráadásul időt is spórol neked, hiszen akár két csészével is megbirkózik párhuzamosan, hogy ne legyen magányos az ébredés.

Azt pedig már csak halkan jegyezzük meg, hogy a család kávékerülő tagjait is pillanatok alatt elbűvölheted a forró víz funkcióval, mely tökéletes választás egy gőzölgő habos kakaóhoz vagy egy illatos teához készülődve.

A praktikumról sem feledkeztek meg az Electrolux tervezői.
A 1,5 literes, kivehető víztartály elegendő mennyiségű kávét biztosít az egész családnak, de akár egy irodával is megbirkózna. A kivehető csepegető tálca garantálja a gyors és könnyű tisztíthatóságot. Az automata kikapcsolás funkció pedig a biztonságról gondoskodik majd és nem utolsó sorban a pénztárcádat is kíméli.

Ez a tűzpiros, formatervezett csoda tehát rád vár a Márkabolt.hu kínálatában, hogy szebbé varázsolhassa mindennapjaid!