Tökéletesen porhanyós sültek a konyhádban

Kategória: Konyhavarázs
2015.08.09. 19.50 | Módosítva : 2016.01.12. 14.08

Az AEG BS836480HM sütője. Ez a remek háztartási gép azzal kezdi a varázslatot, hogy 73 literes sütőterének köszönhetően egyszerűen jóllakathatod a legnagyobb társaságot is, hiszen egy jókora sült hússal, de akár egy pulykával is könnyedén elboldogul.

A kényelmedet szolgálja a set&go időzítés, a digitális időkijelzés, a ProSight Plus érintőkapcsoló és a magyar nyelvű LCD kijelző egyaránt.

A beépített húshőmérő, a sütési idő kijelzés, a hőmérséklet javaslat és az igényeid szerint 5 pozícióba is állítható polcmagasság pedig gondoskodnak a kívül ropogós, belül ízletes és szaftos sültekről, amik a konyhád királynőjévé tesznek majd!

Ha igazán ízletes, vitaminokban gazdag fogásokat szeretnél készíteni új AEG sütőddel, akkor mihamarabb ismerkedj meg a legmodernebb sous-vide technológiával, melyhez 40 receptötlet is kaphatsz. És ráadásul a nagyszerű gőzprogramok is, melyek használatával biztosan nem száradnak ki sem a húsok, se a piskóták.

Persze akkor sem kell majd tucatnyi szakácskönyvet fellapoznod, ha hagyományos módon készülő recepteket próbálnál ki, mivel az AEG 100 beépített, automatikus programmal és 75 hagyományos recepttel is segít neked, melyek közül a 20 kedvencedet, akár te magad is eltárolhatod a sütőd memóriájában.

A biztonságos működést számos elem garantálja. A maradékhő kijelző mellett a sütés végeztével sem érhet kellemetlen meglepetés, mikor megcsap a forró gőz vagy levegő az ajtó kinyitásakor.

A programzár megakadályozza, hogy az apró ujjak esetleg átállítsák a sütőt működés közben.

A vízkeménység ellenőrző ügyel, hogy gőzprogramot használva se jelenthessen gondot a vízkő.

A SoftMotion, lágy csukódású ajtaja mellett pedig többet nem fog hangosan csukódni a sütőajtó sem.

A teleszkópos sütősín segít majd, hogy könnyedén kivehesd akár a nehézsúlyú fogásokat is a sütőrácsról.

És mint megszokhattad az AEG azt sem hagyja, hogy lemondj az esztétikumról a funkcionalitás kedvéért. Ezt ezúttal az ujjlenyomatmentes, könnyen tisztítható külső felületek és a belső szépségért felelős gőztisztító program garantálják.

Vásárold meg most a Márkabolt.hu kínálatából az AEG BS836480HM sütőt, és lepd meg már a következő összejövetelkor vendégeid a legfinomabb fogásokkal.