Feketeribizli, rebarbara, josta, egres... csak néhány a nyári gyümölcsök, zöldségek közül, amelyek jellegzetes, fanyarságukkal hűsítenek a nyári melegben.
tovább ›
Az eper több mint finom édesség. Az Electrolux Michelin-csillagos séfektől, gasztronómiai szakértőktől és ínyencektől hozta el a legjobb epres ételötleteket, amelyeket most megosztunk olvasóinkkal.
tovább ›
A zöldségleveket reggeli turmixokban, gyümölccsel keverve még azok is szívesen isszák, akik nem szeretik a zöldségeket. Minden a kreatív ízpárosításokon múlik!
A három testőr Afrikában című Rejtő regényben Nagy Levin szerint úriember nem eszik articsókát vajas morzsával. Rácáfolva a megállapításra, csak azt mondhatjuk: az articsóka finom, karakteres zöldség, kifejezetten ízletes vajas morzsával.
Egy forró estén hűsítő, frissítő koktélra vágysz? Vesd be az Ultramix Pro botmixert és néhány perc alatt édes, jeges, hűsítő tequila alapú koktélt varázsolhatsz vendégeidnek!
Orgona, pitypang, hársfavirág, bodza, akác, levendula: itt van a virágszörpök készítésének ideje! Szinte minden gyógynövényből és ehető virágból készíthető erőteljes zamatú szörp, ízes limonádé.
tovább ›
Egy gyorsan elkészíthető selymes-krémes desszert az Electrolux gasztroblogger partnere, Havas Dóra konyhájából. Minél finomabb, minőségi csokoládéból készíted, annál gazdagabb ízű lesz a végeredmény.
Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra!
tovább ›
Mi a Pavlova? Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt, nem kell gyúrni, dagasztani, csak egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá.
tovább ›
A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt.
tovább ›