Ha karácsony, akkor Electrolux Assistent konyhagép!

Kategória: Konyhavarázs
2015.12.09. 10.11 | Módosítva : 2015.12.09. 10.25

A karácsony már csak egy karnyújtásnyira van, a tennivalók pedig egyre csak gyűlnek. Ilyenkor van csak igazán szüksége a háziasszonynak a segítségre!  Az Electrolux Assistent konyhagép minden várakozásodat felülmúlja!

Karácsonykor, ha négy kezed lenne sem lenne elég ahhoz, hogy minden feladatodnak időben a végére érj, igaz? Idén azonban nem kell éjszaka sütnöd a mézeskalácsot és három napig készítened az ünnepi menüt! Az Electrolux Assistent konyhagép ugyanis a legtökéletesebb segítség a konyhában, amit csak el tudsz képzelni! Nem csak tésztát gyúr és darál, hanem habot is kever helyetted! Így több időd marad majd a családra, és pihenni is az ünnepek alatt.

A húsleves, a halászlé, a töltött káposzta, a linzer, a zserbó, a mézeskalács és a bejgli is megvalósítható álom karácsonykor az Electrolux Assistent konyhagéppel. Ráadásul a korábbi elkészítési idő töredéke alatt készen leszel mindennel – így nem te leszel a legfáradtabb karácsonykor! Az Electrolux Assistent konyhagép segítségével őszintén örülhetsz majd a nagy családi összejövetelnek, és ki is élvezheted azt! Ez a gép ugyanis összeaprítja a zöldséget a levesedhez, ledarálja a húst a töltött káposztádhoz, a diót pedig a süteményeidhez! Olyan, mintha lenne egy személyre szabott kuktád, aki nincs láb alatt és mindig éppen azt, és úgy segít neked a konyhában, ahogyan azt te is tennéd! Hát nem nagyszerű?

Te is megérdemled, hogy valaki kikeverje helyetted a bejgli tésztáját, vagy habot verjen a habcsókokhoz és omlós tésztát dagasszon a linzerhez. Így nem kell majd választanod a sütemények közül, előveheted a nagyi régi receptjeit és mindenkinek a kedvencével kedveskedhetsz! Az Electrolux Assistent konyhagép elvégzi helyetted a munka oroszlán részét, az elismerést viszont te zsebelheted be! Ami pedig a legfontosabb: segítségével sokkal több időd marad a meghitt ünneplésre és a szeretetre.

Az Electrolux Assistent konyhagépek 5 színben és különböző felszereltséggel vásárolhatók meg a markabolt.hu-n, így biztosan megtalálod a te igényeidnek megfelelő modellt:
 
Piros – modellszám: EKM4000
Fehér – modellszám: EKM4100
Kék – modellszám: EKM4500
Fekete – modellszám: EKM4200
Ezüst – modellszám: EKM4600
 
Lepd meg magad egy Electrolux Assistent konyhagéppel most, hogy igazi finomságokkal lephesd meg a családot karácsonykor!