Őrizd meg Inox hűtőgéped szépségét! 

Kategória: Konyhavarázs
2016.01.10. 16.51 | Módosítva : 2016.01.10. 16.59

Az Electrolux Inox hűtőgépek különleges kivitelezésüknek köszönhetően nagyon népszerűek, ám tisztításuk sok odafigyelést kíván! Ha azt szeretnéd, hogy tökéletesen tiszta maradjon, mi megmutatjuk, hogyan csináld!

A hűtőszekrény a konyhának az a pontja, ami egészen biztosan nem marad érintetlen egyetlen napra sem. Az Electrolux Inox hűtőgép a legjobb választás, ha egy igazán elegáns darabra vágyunk, de ezek a felületek egy-egy ujjlenyomatot és vízfoltot is megőriznek. Éppen ezért tisztántartásuk nem kis feladat, és sok fejtörést okozhat! A megoldás azonban sokkal egyszerűbb és kézenfekvőbb, mint azt gondolnánk: mikroszálas törlőkendő! A mikroszálból készült anyagoknak ugyanis jó a nedvszívó képességük, emellett pedig jól moshatóak és könnyen is száradnak, ráadásul igen hosszú élettartamúak.

Sőt, még környezetbarát takarítási eszközök is! Hogy hogyan? Annyira hatékonyak, hogy nem kell környezetszennyező vegyszereket használnod a takarításhoz, mert kevés vízzel is látványos hatást érhetsz el velük! Az Electrolux Inox hűtőgéped tisztán tartásához elég, ha naponta egyszer áttörölöd a felületet mikroszálas törlőkendővel. Így marad tiszta és karcmentes az Inox hűtőgéped! Egyébként a mikroszál képes a súlyának a hétszeresét is felszívni, ha nedvességről van szó! Emellett pedig harmadannyi a száradási ideje, mint a 100%-os pamut kendőknek. Ráadásul tökéletesen karcmentesen tisztít, így akár kényes felületeken és szárazon is használható!

Az inox felületekre számos inox tisztító paszta, spray, tisztító folyadék létezik, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához illő felülettisztítót. A papírtörlőtől a szivacson keresztül számos anyagú törlőkendőt javasolnak  a hozzáértők, de a legbiztosabb hatást a mikroszálas törlőkendővel érhetjük el.

Válassz Electrolux Inox hűtőgépeink közül és a mikroszálas törlőkendő segítségével tartsd tökéletes állapotban hosszú éveken át!