Márkabolt újdonságok

Ultrajó porszívók a Márkaboltból

Márkabolt újdonságok

Ez nem porhintés! 60 nap pénz-visszafizetési garanciát  vállalunk az 2013. december 31-éig vásárolt UltraSilencer, UltraCaptic, UltraOne és UltraPower porszívóinkra! Így kockázat nélkül meggyőződhetsz arról, hogy tökéletesen választottál. tovább ›

Csak csendben, csak halkan...

Márkabolt újdonságok

Ki ne emlékezne az NDK-s kivehető ajtós turmixgépre Kern András kabaréjából? Akinek volt ilyen csodamasinája, pontosan tudja, hogy a működtetéssel járó zaj miatt előbb-utóbb konyhai dísszé vált mindegyik. tovább ›

Friss vitaminok +7 napig

Márkabolt újdonságok

Egy jó hűtőben sokáig frissek maradnak a piacon beszerzett zöldségek és gyümölcsök. Hogyan? Csak megfelelő páratartalom és hőmérséklet kell hozzá, amit az  Electrolux FreshPlus hűtőszekrények garantálnak. tovább ›

Keskeny mosógép - nagyszerű kombináció

Márkabolt újdonságok

A mosógép van érted, nem pedig fordítva! Mozgalmas életünkben sok a tennivaló, időt kell szakítani a családra, barátokra, hobbikra, karrierre! Na és a napi házimunka? Az Electrolux keskeny  mosógépei olyan kényelmi funkciókkal rendelkeznek, hogy Neked csak azzal kelljen foglalkozni, ami igazán fontos. tovább ›

Slágertermék: keskeny mosógép

Márkabolt újdonságok

Kicsi a hely a fürdődben? Azért az igényeidet nem kell kicsire kell szabni! Sőt! Az AEG keskeny mosógépei kevesebb helyet foglalnak, de mindent tudnak, amit a nagyok.

  tovább ›

Hűts könnyedén!

Márkabolt újdonságok

A Zanussi Easy hűtőgép termékcsalád modelljei Jászberényben és Nyíregyházán készülnek. A hűtőgépek több mint két éves fejlesztő munka eredményeként újultak meg. Nézd meg, hogyan hűthetsz könnyedén!

tovább ›

Az indukciós főzés energiatakarékos és biztonságos

Márkabolt újdonságok

Az indukciós technológia jelenleg a főzés legenergiatakarékosabb, leggyorsabb és legbiztonságosabb módja. Számos olyan előnyt és kényelmi funkciót nyújt otthonodban, mellyel élménnyé válik a főzés minden pillanata. Cikkünkből megtudhatod, miért forradalmiak az Electrolux indukciós főzőlapjai!

tovább ›

Szárnyalás az ízek hátán

Márkabolt újdonságok

Az Electrolux mindig is innovációival, újdonságaival hívta fel magára a figyelmet. Most is egy újdonsággal jelentkezik, hiszen kiemelt támogatóként segíti Fördős Zoltán (Szárnyas Ízvadász) gasztroblogger tevékenységét. A márkabolt.hu exkluzív riportjából most megtudhatod, hogyan vélekedik egy vérbeli hobbiszakács az Electrolux gőzsütőjéről!
 

tovább ›

Italkészítés a jövőből (a 2012 -es DesignLab középdöntősei – VI. rész)

Márkabolt újdonságok

Immár számos pályaművet megismerhettél az Electrolux Design Lab középdöntős ötletei közül. Összeállításunkban megtalálod, a jövő konyhájában mi fogja segíteni a koktélkeverés, a kávéfőzés   napi rutinját. A gépesített jövő készülékei zenélnek, emlékeznek Rád, vagy éppen tökéletes hőfokra hűtik a vacsorához illő bort, kényelmesebbé, kellemesebbé téve az italok készítésének folyamatát.

tovább ›

Színek, formák, élmények az AEG márkaboltban

Márkabolt újdonságok

A Márkabolt.hu új üzletének megjelenése eltér egy megszokott háztartási gép áruházétól. Sehol nem látjuk a feltornyozott becsomagolt termékdobozokat, nincsenek az örök és elmaradhatatlan raklapok,  találunk munkatársat, aki mosolyogva és készségesen, egy szakértő eleganciájával beszél egy -egy gépről... Mindenhol csillogó aljzat, tisztaság, fény és szebbnél -szebb gépek rendezett sora fogad. Ahogy belépünk, el is tudjuk képzelni, hogy ilyen közegben valóban minőségi gépeket találunk! Ráadásul az AEG márkaboltját rafinált, izgalmas megoldások, letisztult elegancia jellemzi. Erről kérdeztük a belső tér kialakításáért felelős Singer Ádám építész-tervezőt.

tovább ›