Hűtsd le magad!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2012.05.21. 08.33 | Módosítva : 2012.05.31. 15.44

A QuadroTm jóval több mint a háztartásbeli „szükséges rossz”, trendi formavilága akár a lakás ékkövévé emeli az eddig inkább el-/és letakargatott Zanussi sütőt, Zanussi páraelszívót vagy a Zanussi mosogatógépet, első osztályú luxusérzést kölcsönözve valamennyi otthonnak.

Felső kategóriás funkciók és dizájn elérhető áron – ez az új QuadroTm, most már a Márkabolt.hu kínálatában is!

Borostyán színű LED kijelző, 74 literes sütőtér és automata tisztítófunkció a leragadt szennyeződések ellen – így lesz az új Quadro Tm sütővel a kényszerű napi rutinból élvezetes sütés-főzés.  A hangulatos háttérvilágításként is jól funkcionáló QuadroTm elszívók pedig a kellemetlen szagok eltüntetéséről gondoskodnak olyan csendben, hogy használatuk szinte észrevehetetlenné válik.

A beépíthető Quadro Tm mosogatógépek és hűtőszekrények nagy pakolóterének és alacsony energiafogyasztásának hála az sem jelent problémát, ha otthon egy kisebb hadseregről kell gondoskodni. Rohannod kellene, de a mosogatás nem várhat? Semmi gond, a késleltetett indítási funkció, a gyors- vagy az automata program segítségével Te nyugodtan intézheted ügyeidet miközben a mosogatás is halad a maga útján.

A Zanussi QuadroTm hűtőszekrényeinek Crisp No Frost technológiája megfelelő szinten tartja a páratartalmat, így nemcsak ételeid őrzik meg tovább frissességüket, de A+ energiaosztályuknak hála jelentősen lefaraghatnak a havi villanyszámládból is.

Zanussi QuadroTm – Keresd a Márkabolt.hu kínálatában, hiszen a luxus Neked is jár!