A rohanós reggeleken szükségünk van a napindító energiára, így a reggeli kihagyhatatlan étkezés. Ehhez kedvelt reggeli fogások a gyümölcsjoghurt és a zabkása. Nézzük, hogyan készítheted el otthon a boltinál sokkal finomabb és egészségesebb fogásokat! tovább ›
Egészséges, friss alapanyagok, isteni ízek! Új blogger partner, Marton Adrienn próbálja ki az Electrolux konyhai gépeket, hogy tippeket, ötleteket adjon nekünk.
tovább ›
Az eclair fánk a francia cukrászat nagy klasszikusa. Megtalálható mindenféle íz- és színvariációban. Fördős Zé most a csokis eclair fánk receptjét mutatja be.
tovább ›
Átláthatóan tárolhatjuk, és könnyedén megtalálhatjuk a fagyasztott ételeket az Electrolux fagyasztókban. Cikkünkben az Electrolux EUF1900AOW szabadonálló fagyasztószekrényt mutatjuk be.
tovább ›
A 2017-es Gourmet Fesztiválon számos Electrolux Gourmet workshopot tartott a világ egyik legnépszerűbb háztartási gép gyártója. A workshopok résztvevői működés közben ismerkedhettek meg az Electrolux robotgépeivel, turmixaival, indukciós főzőlapjaival.
A gőz és a forró levegő a legegyszerűbb alapanyagokat is különleges fogásokká változtatja. Ha ez nem lenne elegendő, van három ütős érvünk, miért válassz gőzsütőt!
Padlizsán, fenyőmag, kápia, cukkini, olivabogyó: a mediterrán lecsó ízletes zöldségbomba, melyet most Te is könnyedén elkészíthetsz Fördős Zé receptje alapján! Hidegen és melegen is eszméletlenül finom.
tovább ›
A nyár legszebb hónapjában is bőven van lehetőség a befőzésre, savanyításra, tartósításra. Az egyik méltatlanul mellőzött tartósítási mód az aszalás. Mutatjuk, hogyan csináld.
Paradicsom, bazsalikom, tenger gyümölcsei, jobbnál jobb könnyed ebédek és ízletes vacsorák. Nincs nyár mediterrán alapanyagok, ételek nélkül. Otthon is elkészítheted az ízletes asztalt paradicsomot, ha aszalóprogramos sütőd van!
tovább ›