Ali László, az Electrolux szervizmérnöke az Electrolux mosogatógépek beüzemelését mutatja be a márkabolt.hu videójában. Ismerjük meg lépésről lépésre, hogyan kell beüzemelni vadonatúj mosogatógépünket!
tovább ›
Egy gyorsan elkészíthető selymes-krémes desszert az Electrolux gasztroblogger partnere, Havas Dóra konyhájából. Minél finomabb, minőségi csokoládéból készíted, annál gazdagabb ízű lesz a végeredmény.
A magyar konyhákba néhány éve begyűrűzött a kőkorszak, felfedeztük az Amerikában már komoly hagyományokkal bíró paleolit diétát. Egy tökéletes gőzsütő minden húst szaftos, omlós finomsággá változtat, így a paleo életmód híveinek gyorsan nélkülözhetetlenné válik.
tovább ›
Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra!
tovább ›
A konyha éke és középpontja a tűzhely, melynek szépségét gondos tiszítással lehet megőrizni. Az Electrolux háztartási szakértője, Robert Mcketchnie néhány jótanáccsal segít nekünk megóvni tűzhelyünk újszerűségét.
tovább ›
Mi a Pavlova? Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt, nem kell gyúrni, dagasztani, csak egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá.
tovább ›
A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt.
tovább ›
Lepjük meg Valentin-napon szeretteinket saját kezűleg, szeretettel készített finomságokkal! A sokoldalú Electrolux Assistent konyhai robotgép kuktaként segít a sütés-főzésben, hogy minden tökéletesen sikerüljön. tovább ›
A gyapjú-, és selyemruhákat óvni kell. Ezek a drága, minőségi darabok akkor maradnak a gardrób kedvencei, ha sikerül megőrizni újszerű állapotban mosás közben is.
tovább ›
Valami igazán magyar különlegességre vágysz? Az Electrolux gasztroblogger partnerei az alapanyagok közül a mákot mutatják be az Egy falat inspiráció rovatban.
tovább ›