Ajándék promóció minden új Electrolux
 mosogatógéphez

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2016.09.07. 07.57 | Módosítva : 2016.09.07. 10.47

Évente akár 2 hét szabadidő, most ráadásul Finish csomag és Villeroy&Boch pohárkészlettel ajándékba? Ezt várhatod új szabadonálló vagy beépíthető Electrolux mosogatógépedtől. Rugalmas házhozszállítással és magyar ügyfélszolgálattal, bemutatótermekkel várunk.

Miért bízzuk mosogatógépre piszkos edényeinket? A mosogatógépben tisztábbak lesznek az edények, mert a sokkal melegebb vizet használhatunk a mosogatáshoz (60-70 fok), mint a kézi mosogatásnál. Az Electrolux RealLife mosogatógépekbe csak jól lehet bepakolni. Az Electrolux gondos termékfejlesztésének köszönhetően ebben a készülékben mindent a valós konyhai kihívásokhoz igazítottak. A hagyományos mosogatógépekhez képest egyel több szórókar segíti a edények tisztítását. Az extra, önállóan forgó szórókart a készülékek alsó vízkarjára szerelték, így az edények minden pontját folyamatosan éri a közvetlen vízsugár. Az XXL méretű, rugalmasan alakítható belső térben pedig akár a nagy serpenyők, pizzás tányérok, salátástálak és grilledények is kényelmesen elférnek.

Most ráadásul egy különleges ajándékkal is kedveskedünk a pompás Electrolux mosogatógépekhez. A markabolt.hu webáruházban 2016. szeptember 1. és október 30. között vásárolt Electrolux szabadonálló vagy beépíthető mosogatógépekhez 2 hónapra elegendő Finish Quantum Max alma és lime mosogatógép-tablettát (60 db), egy Finish mosogatógép tisztítót (250 ml), valamint egy Villeroy & Boch borospohár szettet (4 db borospohár) adunk ajándékba. Fontos információ, hogy az ajándékot a vásárlást követően postázza az Electrolux, egy gyors készülék regisztrációt követően.

Az inverter motoros Electrolux ESF5541LOX szabadonálló mosogatógép halk működésével, letisztult szépségével is felhívja magára a figyelmet. A 13 terítékes, A++ energiaosztályú mosogatógépben gyorsprogram is található. A rozsdamentes acél kivitelű készülék maradékhőt is felhasznál, ráadásul meleg vízre is köthető.

Az AutoFlex funkció a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét. Az ajándék borospoharakról is kemelten gondoskodik ez a mosogatógép, hiszen a felső kosárban lévő puha, pohárrögzítő gumitüskék megakadályozzák a csészék, kelyhek és poharak összekoccanását.

Ismerd meg jobban! A cikk melletti termékvideóval belekukkanthatsz az Electrolux ESF5541LOX szabadonálló mosogatógép belsejébe, megismerheted működését.