10 év, 10 érv az inverter motor mellett

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2017.01.26. 18.20 | Módosítva : 2017.01.27. 09.27

Az inverter motoros Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek inverter motorjára 10 év garanciát vállal a gyártó. 10 érv az inverter motor mellett.

Az inverter motor számos előnyös tulajdonsággal bír. Cikkünkben 10 érvet gyűjtünk össze az inverter motor mellett.

 1.    Az inverter motor legfontosabb jellemzője, hogy nincsen benne szénkefe, azaz kopó alkatrész.

 2.    A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnénk.

 3.    A hagyományos motorokban lévő szénkefe súrlódása (felmelegedése) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. Az inverter motoros készülékekben rövidebb mosó és szárítási programok is elérhetőek.

 4.    Az inverter motornak köszönhetően a mosógép, szárítógép működése sokkal csendesebb, mint az inverter motor nélküli készülékeké.

 5.    A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

 6.    Az inverter motoros mosógépek centrifugálási sebessége is gyorsabb lehet, mint a hagyományos motorral működő mosógépé.

 7.    Nagy részben az inverter motornak köszönhető az energiafogyasztás jelentős csökkenése is. Az Electrolux inverter motoros mosógépek és szárítógépek figyelemreméltóan alacsony energiafogyasztással és alig hallhatóan dolgoznak.

 8.    A szárítógépek energiafaló háztartási gépekként élnek a köztudatban, hiszen a legtöbb szárítógép C vagy D, jobb esetben B energiaosztályú volt. Az Electrolux inverter motoros szárítógépei akár 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A energiahatékonyságú szárítógépek.

 9.    Az Electrolux a törvényben meghatározott, 1 év garancia időn felül ad még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Ez az ajánlat minden Electrolux inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

 10.    Az inverter motornak a fentieken túl még számos apró, szinte észrevétlen pozitív hatása van a mosó- és szárítógépek működésére. Egyet azonban biztosan mindenki észre fog venni: nem kell hozzájuk szerelőt hívni.

Márkabolt.hu Tipp: Keresd az inverter motoros Electrolux mosógépeket, szárítógépeket és mosó-szárítógépeket a márkabolt.hu kínálatában!