Zajmentes tisztaság otthonodban

Kategória: Mosómasa
2015.10.31. 21.33 | Módosítva : 2015.11.18. 09.27

Az Electrolux ZSPCSILENT porszívója korszerű segítőtársad lesz a mindennapi háztartási feladatok elvégzésében. Feladatait pedig meglepően csendesen hajtja majd végre a SilentPerformer™ technológiának köszönhetően. A zajcsillapított motor és a különlegesen kialakított portartály és a halkan dolgozó DustPro™ porszívófej gondoskodnak minderről. És teszik mindezt anélkül, hogy az Electroluxtól már megszokott teljesítmény csökkenne.

A 360° Motion Technology™ bolygókerekeknek és az extra lapos szívófejnek köszönhetően többé a leg eldugottabb sarok és a legalacsonyabb szekrény sem jelenthet akadályt. 


A Multi Room System™ extra hosszú, 9 m-es hálózati vezetékének hála többé nem kell kihúznod a konnektorból a porszívót, ha végeztél az egyik szobában és folytatnád a takarítást a másikban. 

Mindezen újdonságok mellett a porzsáktelítettség jelző, a kétféle parkolóállás, a teljesítményszabályozó és a teleszkópos cső is a kényelmedet szolgálja majd. A lágy ütközők pedig a bútorokat és a falakat védik majd. 

Válaszd hát otthonod tisztántartásához az Electrolux ZSPCSILENT porszívóját a Márkabolt.hu kínálatából és élvezd a csendes takarítás élményét!