Tényleg nem akadály a távolság

Kategória: Mosómasa
2012.03.14. 08.55 | Módosítva : 2012.04.23. 10.51

A gyártók igyekeznek kedvünkre tenni: egyre fifikásabb megoldásokat találnak ki, hogy kellemesebb feladattá tegyék a porszívózást.

Egy ideje már létezik olyan porszívó típus, ami megkönnyíti a dolgunkat az akkumulátoros működése révén. Nem is csoda, hogy egyre közkedveltebb, hiszen nem kell egyik csatlakozóból a másikba dugdosni a zsinórját, ahogy tisztító utunkon haladunk a lakás különböző szegletein. Ráadásul ha nincs zsinór, nincs ami összegabalyodjon, beakadjon, vagy folyton láb alatt legyen – és még a kutya sem fogja megcsócsálni-.

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy egy effajta készülék mennyi ideig bírja, mekkora a porzsák és hogy egyáltalán egy törékeny hölgy vagy gyerek is elbírja-e – mivel gyakorlatilag a porszívó szárában gyűlik össze a sok piszok.

Nos, a portartály általában fél literes, ez kisebb, mint egy átlagos porszívóé, de a kisebb súly kárpótol minket a gyakoribb ürítésért. Az akkumulátor újratöltésével természetesen néha foglalkozni kell, de kevesebb gond van vele, mint a vezeték húzkodásával, ide-oda csatlakoztatásával. A porszívót magát pedig emelgetni nem nagyon kell, súlya a talajon nyugszik. Teljesítményüket tekintve nincs rájuk panasz, az általános feladatokat kiválóan ellátják.

Az akkumulátoros porszívók közül érdemes az Electrolux ZB 2902 típusát választani. Az Electrolux többi termékéhez hasonlóan kiváló minőségű és strapabíró, ám akkor sincs aggodalomra ha valami mégis történne: a Márkabolt.hu garanciát vállal rá! Hatékonysága megkérdőjelezhetetlen,  kemény padlós felületeken 98%-os porfelszedéssel dolgozik. Integrált résszívójának és turbófejének köszönhetően a legkisebb zugokba is gond nélkül elér, valamint  fali- és asztali töltőegységre is csatlakoztatható.
És jöjjön a hölgyek kedvence: nincs többé unalmas szürke és fekete! A ZB 2902 lila színben kapható, és plusz világításával egyetlen porszem sem marad észrevétlenül!
Ugye, már nem is tűnik borzasztónak a porszívózás?!