Rettentő törölközők

Kategória: Mosómasa
2012.03.21. 11.42 | Módosítva : 2012.03.23. 09.10

 

Nos, ennek vége, ha az AEG Lavamat Mosógép 98699 FL modelljét választod.
 
Az AEG mosógépek gőzfunkciója olyan puhává és illatossá varázsolja ruháidat, mintha újak lennének. Ezekbe a modellekbe olyan új AWT mosó- és szárítóprogramokat építettek, melyek gondoskodnak minden ruhadarabod, törölköződ és ágyneműd maximális tisztaságáról és puhaságáról. A vízpermetnek köszönhetően ez a készülék gyorsan és egyenletesen nedvesíti át ruháidat, a mosószerek megfelelő eloszlatása és feloldódása mellett, ezért többé nem ér majd olyan meglepetés, hogy a teregetésre vagy szárításra váró ruhák között csúnya fehér mosópor-szemcséket találsz.
 
Az AEG mosógépek nemcsak a frissességre, de ruháid megkímélésére is nagy gondot fordítanak. A ProTex mosógépdob speciális mintázatú, innovatív, sima felületével kíméli meg kedvenc darabjaidat az idő előtti elhasználódástól. A dob felületén lévő apró lyukacskák a víz szabad ki- és beáramlását elősegítve eredményeznek tökéletes tisztaságot ruháid számára.
 
Így végre elköszönhetsz a kellemetlen szagú és kemény tapintású törölközőktől, de ugyanúgy vonatkozik ez a kedvenc farmeredre vagy párnahuzatodra is.