Porszívót szeretnél karácsonyra?

Kategória: Mosómasa
2012.12.18. 14.34 | Módosítva : 2012.12.18. 14.40

Megérkezett hozzánk a környezetbarát kézi porszívó, az Electrolux Ergorapido Green, minden háztartás hasznos segítőtársa. Ha Te is szeretnéd megkapni karácsonyra, érdemes tovább olvasnod, mert érveink garantáltam meggyőzik a legellenállóbb döntéshozókat is!

Határok nélkül az egész lakásban: Egy kéziporszívó már eleve nagy segítség a takarításban, hiszen nem kell többé a mindenre feltekeredő, mégsem elég hosszú zsinórokkal pepecselnünk. Ha például a legapróbb porszemet is kiszúró anyós hirtelen bejelentkezik, elég 5 perc alatt körbe forogni a lakásba és máris kész a makulátlan tisztaság, anélkül, hogy a konektorokat váltogattad volna vagy nyakadat szegnéd egy óvatlan pillanatban hanyatt esve a lábadra tekeredő zsinórban.

Pehelysúlyú bajnok: Az Ergorapido Greent könnyedén körbeviheted a lakásban, hiszen 3,8 kilogrammos súlyával szinte csak fele olyan nehéz, mint az akár 9 kg feletti hagyományos társai. Így nem kell erősítő gyakorlatokat végezve hurcibálnod a lakás egyik pontjáról a másikba. Akár egy kisgyerek is könnyedén használhatja, hogy ünnepnapokon -vagy egy rossz jegy után- csillogó tisztasággal várja haza anyukáját.

Minden elnyelő portartály: Fél literes portartálya közel duplája a hasonló kategóriájú kéziporszívók portároló kapacitásának, amivel rengeteg időt spórolhatunk, ráadásul annak is kisebb az esélye, hogy a tartály ürítésekor ismét kiszabadulnak a porszemek.

Profi teljesítmény: A Electrolux Ergorapido Green kéziporszívó 18 V-os tápegységgel dolgozik, ami nagyobb, mint amit a legtöbb hagyományos kéziporszívó nyújtani tud. Sőt, ha lemerül az akkumulátor, elég mindössze 4 óra ahhoz, hogy ismét teljesen feltöltődjön és ismét a pormacskák vadászatára induljon. Ez más gyártók modelljeinél akár 7 óráig is eltarthat.

Környezetbarát: Az Ergorapido Green előállítása során 90%-kal kevesebb vízre és 80-90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint egy átlagos porszívó esetében. Sőt! Ha egyszer megválsz tőle, 92%-ban újrahasznosíthatóvá válik. A csomagolás pedig, amiben biztonságban bekerül a karácsonyfa alá 100%-ban újrahasznosított papírból készült.

A legkisebb is számít: Az új kéziporszívó a legkisebb zugokat is eléri és tisztává varázsolja. Ebben a beépített, kivehető morzsaporszívó segíti, ami pillanatok alatt kitisztít mindent. Ráadásul kárpittisztító fejének köszönhetően akár a kanapét is felfrissítheted vele, a rész szívóval pedig a karácsonyfáról lepotyogott tűlevelek sem fognak a karfa mellett még májusban is megszurkálni.

Ha szeretnéd Te is a karácsonyfád alatt tudni az Electrolux Ergorapido Greent, nincs más dolgod, mint a fenti érveket megírni a Jézuskának és várni Szentestét!

+1 Tipp: ha nem találod teljesnek az érvlistát, íme még egy jó pont: Az Ergorapido Green ugyanis nem csak könnyű, gyors, sokoldalú, de még szép is, amit olyan neves díjak bizonyítanak, mint a Red Dot design díj vagy az iF Design díj.

Még több porszívó közül válogathatsz a Márkabolt.hu kínálatában!