Nincs többé lehetetlen az AEG szárítógépek előtt

Kategória: Mosómasa
2012.06.05. 14.47 | Módosítva : 2012.06.25. 15.17

Az AEG Neue Kollektion termékcsaládba tartozó ProTex szárítógépek elnyerték a világ legnagyobb gyapjúgyártójának, a Woolmark vállalatnak Gold, illetve Silver minősítését.

Mindennek köszönhetően immár a legfinomabb anyagból készült holmikat sem kell féltenünk a szárítógéptől, többé nincs lehetetlen!

Az AEG ProTex szárítógépek kíméletesen és egyenletesen szárítják a ruhákat. Az extra méretű, 118 literes dobban keringő levegő hatékonyan szárítja a legkényesebb ruhaneműket is. A tágas térben nem gyűrődnek és tekerednek a finom darabok sem és a hőszivattyús technológiának köszönhetően már alacsony hőfokon is száríthatunk.
Mostantól ráadásul már a kizárólag kézzel moshatóként jelölt ruhadarabokat sem kell féltenünk, még akkor sem, ha a címke szerint nem engedélyezett a gépi szárításuk. Mindezzel nem csak a fejfájást spóroljuk meg, de pénztárcánk is meghálálja, hiszen nem kell többé drága tisztítóba vinnünk kedvenc ruháinkat sem.

Ez az egyedülálló teljesítmény az automata program alkalmazásánál és a kézi programozásnál egyaránt elérhető. Az alap programok módosításával pedig minden szárítás az adott töltethez igazítható.

A termékcsalád egyes modelljeiben AutoOff funkció is segíti az optimális fogyasztás elérést, mely akár 50%-kal is kevesebb lehet, mint egy A energiaosztályú készülék esetében.

A ProTex szárítógépek tökéletes összhangban vannak a ProTex mosógépekkel, így harmonikus képet mutatnak akár egymás mellett, akár egymásra építve használjuk őket.

Keresd Te is az AEG ProTex szárítógépeket a Márkabolt.hu kínálatában!