Meleg légáramlatok a téli hidegben – itt a szárítógépek új generációja

Kategória: Mosómasa
2013.01.25. 16.33 | Módosítva : 2013.02.18. 13.30

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy beszerezz egy szárítógépet? Eddig csak azt hallotad, nem lehet benne mindent szárítani, nem fogod használni, sokat fogyaszt, árt a ruháknak? A Márkabolt.hu most megmutatja a megoldást. Itt az ideje, hogy megismerd az EcoCare szárítógépeket!

Az Electrolux szakértő csapata ezúttal sem aprózta el és nagyot alkotott! Megérkezett a szárítógépek új generációja, az Electrolux EcoCare. Mit tartogat számodra ez a sokoldalú segítőtárs?

Extra kényeztetés. Nos, ezúttal nem közvetlenül Neked, de így is garantáltan élvezni fogod az eredményt. Az új Electrolux EcoCare gépek ugyanis gyengéden, alacsony hőfokon varázsolják pihe-puhává és szárazzá a ruhákat, legyen szó akár a törölközőkről, akár a kedvenc selyemblúzodról.
Hosszabb élettartam. Ennek a különleges kényeztetésnek és az új szövetkímélő dobnak köszönhetően ruháid tovább lesznek szépek, frissek, hibátlanok. Az XXL méretű belső térben ugyanis több helyük van a bukfencezéshez, így kevésbé tekerednek össze, nyúlnak meg. Ráadásként, az új dob csupán 15 percenként fordítja meg a textíliákat, egyébként mozdulatlanul marad a szárítás alatt, ezzel is csökkentve a véletlen balesetek esélyét.

Profi technológia otthon. Már megszokhattuk, hogy az Electrolux mindig elhozza a profi megoldásokat otthonainkba, megkönnyítve a mindennapokat. Így tett az EcoCare szárítógépek esetében is. Az ipari mosodákban használt zártrendszerű hőszivattyús technológiát építette ugyanis az új szárítókba, mely azonos a hűtőgépek rendszerével, csak épp az ellenkező elven működik. A meleg levegőt a fűtőkör melegpontja állítja elő – takarékosabban, mint azt egy fűtőszál tenné-, majd a hidegponton a szárítógép lehűti kondenzlemezeket, így a nedvesség gyorsabban lecsapódik, mint azt egy kondenzációs szárítógépben tenné.
Pénztárca kímélő életmód. Az új készülékek nem csak ruháidra, pénztárcádra is tekintettel vannak. 20 fokkal alacsonyabb hőfokon, kevesebb hőveszteséggel végzik munkájukat, így hagyományos társaiknál jóval kevesebb energiát fogyasztanak.

És, hogy mivel győzheted meg azokat, akik ezek után is kételkednek? Számokkal, hiszen azok sosem hazudnak!

9: 9 kilogramm ruhát is száríthatsz egyszerre új Electrolux szárítógépedben, időt spórolva.
10: 10 literrel nagyobb dobbal várnak az EcoCare modellek, mint a korábbiak.
15: 15 percenként forgó, szövetkímélő dob gondoskodik az óvatos szárításról.
20: 20 fokkal alacsonyabb hőfokon, mégis a megszokott hatékonysággal történik a szárítás.
40: 40%-kal kevesebb energiát fogyasztanak az Electrolux EcoCare szárítók, mint hagyományos, A energiaosztályú társaik.
50: 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt az EcoCare csúcskategóriás modellje az átlaghoz képest.
55: 50-55ºC-on száradnak kedvenc ruháid, hogy a magas hőmérséklet ne tehessen bennük kárt.
118: Összesen 118 literes a szárítódob, melyben ruháid kényelmesen, egymás zavarása nélkül száradhatnak.

Ugye most már könnyű dolgod van a meggyőzéssel! Nincs más hátra, mint kiválasztani új, takarékos, kíméletes Electrolux szárítógéped a Márkabolt.hu kínálatából!

Egy kis plusz: az új Electrolux EcoCare szárítók egyes modelljeihez szárítókosár is tartozik, mely tökéletes például a kimosott/elázott edzőcipők kíméletes szárításához.