Legyen élmény a takarítás!

Kategória: Mosómasa
2013.07.30. 15.21 | Módosítva : 2013.07.31. 18.13

Ha eddig kemény munkának vagy fárasztó kötelességnek érezted a porszívózást, akkor itt az ideje, hogy megváltozzon a véleményed! Vége a hajlongásnak, az állandó porszívófej cserélgetésnek és keresgélésnek. És vége a porszívózás után a lakásban terjengő kellemetlen szagoknak! Nem is beszélve a porzsák cseréjével járó rémálomról. Az Electrolux Z 8840 B porszívó extra kiegészítőivel élmény a takarítás.

A tisztaságmániás háziasszonyok azért kedvelik ez Electrolux porszívóját, mert a kiáramló levegőt vegyszermentesen, egyszerűen vízzel tisztítható Hepa filter szűri. S-Bag típusú porzsákja még a készüléken belül lezárható, így biztosan nem jut vissza por a levegőbe a porzsák cserélésekor. A többcsuklós szívófejjel pedig minden ágy és szekrény alatt megbúvó porcica könnyen elérhető.

A férjek a gumírozott, csapágyas kerekeire esküsznek. A gyerekek is bátran használhatják, hiszen a készülék körben gumírozott, ami ütközőként is funkcionál, ha esetleg nekigurul a falnak, vagy a tapétának.

A derékfájós nagyik azért szeretik ezt a prémium porszívót, mert le sem kell hajolni, hogy bekapcsoljuk a készüléket, ugyanis a teleszkópos cső végén lévő markolatról vezérelhető. Magassága igazodik a használójához, így kényelmesen kézre esik a ki/be kapcsoló gomb, a szívóteljesítmény-szabályozó és a speciális automata kapcsoló. Mert nem mindegy, hogy éppen milyen felületet porszívózunk. Más tisztítást igényel a szőnyeg, a parketta, a bútorkárpit, vagy a függöny. A levegő beáramlásától függően szuper-okos porszívónk automatikusan beállítja az optimális szívóteljesítményt, amit a készüléken világító ikonok jeleznek is.

A burkolat alatti rekeszben biztonságosan bújik meg a különleges, átalakítható szívófej. Ami lehet résszívó, kárpittisztító vagy akár porecset. És mivel külön rekeszben van, ez a kiegészítő fej biztosan nem tűnik el.

Ezzel a porszívóval a család minden tagja szívesen besegít a házimunkába. Jó szórakozást! Jó porszívózást!