Induljon a nászmenet!

Kategória: Mosómasa
2013.07.30. 14.50 | Módosítva : 2013.07.30. 15.32


Ha nyár, akkor esküvő. Májustól szeptemberig minden hétvégén valamelyik rokon, barát vagy szomszéd esküszik. Milyen gyönyörű a menyasszony, milyen csodás a ruhája! Ez az Ő nagy napja. Az esküvői forgataghoz ugyanúgy hozzátartozik a násznép, mint maga az ifjú pár. Mit tegyünk, ha szinte minden hétvégén hivatalosak vagyunk egy-egy lagziba, de nincs minden alkalomra külön ruhakölteményünk?

Egy nyári lagziban általában csinos, de kényelmes egyrészes ruhában illik megjelenni. Lehet hosszú, vagy rövid, bő, vagy szűk fazon, spagetti-, vagy nyakpántos, esetleg pánt nélküli, egy biztos, valami könnyű, libbenős anyagból készült kreáció az igazi. A legtöbbször selyem, organza, vagy tüll anyagból készül az ideális ruha. De hogyan tisztítsuk ezeket a finom és kényes holmikat? Ha a ruhacímkén azt tüntették fel, akkor csakis tisztítóba vidd, de egyéb esetben, ha a mosógépednek van kifejezetten finom anyagok mosásához kitalált funkciója, akkor bátran moshatod otthon is.  

Az Electrolux EWT 1066 ODW felültöltős mosógép rendelkezik selyemmosó funkcióval. Ez a rövid program 30 °C-on mossa a finom ruhaneműidet, a selyem, vagy műszálas anyagú kényes holmikat. Sőt, ha ruhacímke úgy rendelkezik, hideg vizes mosás is kiválasztható. A centrifuga sebessége automatikusan 700-as fordulatszámra csökken, így óvja a kényes kelméket a gyűrődésektől. Ha mégis vasalni kell a ruhádat, óvatosan, alacsony fokozaton tedd, vagy még jobb, ha inkább csak gőzölöd az anyagot. A selyemprogrammal így minden lagziban újjávarázsolt, tökéletes megjelenéssel ünnepelheted az ifjú párt!

Gondos odafigyeléssel a kedvenc darabjaid sokáig szépek és újszerűek lesznek, akár gyakori használat mellett is.

Márkabolt tipp: A násznép ruhaválasztásánál fontos szabály, hogy fehéret, pirosat, vagy feketét nem illik viselni. A legjobb választás, ha valami semleges pasztellszínű ruhakölteményben pompázol.

Kellemes nyáresti lakodalmakat kívánunk!