Hagyd ki a vasalást a kánikulában!

Kategória: Mosómasa
2015.07.31. 22.44 | Módosítva : 2015.07.31. 22.52

Legyen akár egyszemélyes háztartásod vagy moss egy sok tagú családra az Electrolux gőzprogramos mosógépei között biztosan megtalálod az igényedhez illőt.

A 6-8 kg-os töltetű modellek ideálisak a kisebb alapterületű fürdőszobákba, vagy ha csak néhány főt kell frissen mosott ruhákkal ellátnod.
A 9-10 kg-os kapacitású mosógépek pedig azokra várnak, akik körül egy egész sereg csemete rohangál.

De ez persze még nem magyarázza a meleggel kapcsolatos fevetésünket. Szóval térjünk vissza a tárgyhoz, azaz a remekül megtervezett gőzprogramhoz.

Nincs más dolgod, mint a gyűrött ruhákat – amik nem is igazán koszolódtak, inkább csak a ráncok árulják el őket- bedobd Electrolux mosógépedbe és a megfelelő gőzprogram segítségével felfrissítsd azokat. A mosás végére a ráncok kisimulnak vagy akár el is tűnnek majd, így pedig megspórolhatod a vasalást.

Tipp: Akkor is bevetheted ezt a trükköt, ha nem sikerült tökéletesre a teregetés és a szárítás során meggyűrődtek a ruhadarabok.

Persze ahogy már megszokhattad az Electrolux nem éri be most sem ennyivel. Ennek a remek háztartási gépek számos hasznos programmal fognak segíteni téged.

A MyFavouritePlus funkcióval pillanatok alatt beprogramozhatod a leggyakrabban használt mosóprogramokat.
A TimeManager EcoInfo mindig tájékoztatni fog a program és a mosás hossza alapján az aktuális energiafogyasztásról.
A Súlyérzékelő segít, hogy mindig megfelelő mennyiségű mosószert adagolj a ruhákhoz.
A már ismert Inverter technológia mindössze 49 dB-es zajszintje mellett akár az éjszaka közepére is időzítheted a házimunkát, hogy ébredés után ki is teregethesd a mosott ruhákat.
A minimális A+++ -20%-os energiafogyasztás és a Woolmark Gold minősítés mellett pedig már csak apróság a könnyen kezelhető, érintőkapcsolós LCD-kijelző!

Szóval ideje, hogy száműzd a vasalást a mindennapokból és megtaláld a Márkabolt.hu kínálatában a neked megfelelő Electrolux gőzprogramos mosógépet!