Ezt tedd a fa alá!

Kategória: Mosómasa
2015.11.03. 10.54 | Módosítva : 2016.01.12. 13.43

Alig másfél hónap, és újra Karácsony! Aki nem szeretne az utolsó pillanatban kapkodni, és a zsúfolt üzletekben koslatni a tökéletes meglepetés után – amit lehet, hogy szemfülesebb társaink már eloroztak előlünk – akkor érdemes elkezdeni gondolkodni rajta, hogy mivel is szeretnénk meglepi szeretteinket.

 

Az emberek többsége azt vallja, hogy leginkább a hasznos meglepetéseknek örül, hiszen azokra úgy is nagyobb szükség van. Pláne úgy, hogy a legtöbben inkább áldozunk szeretteink boldogságára, és lepjük meg őket egy nagyobb ajándékkal, mint magunkat. Igaz ez még akkor is, amikor tisztában vagyunk vele, hogy nekünk is szükségünk lenne néhány új konyhai eszközre vagy éppen egy új szárítógépre. Így viszont természetesen nem mindegy, hogy mire költjük pénzünket, éppen ezért érdemes figyelmesen keresgélni, hiszen olyan nagyszerű lehetőségekkel találkozhatunk, amelyeket valóban kár lenne kihagyni.

 

A markabolt.hu által forgalmazott AEG, Electrolux és Zanussi mosógépeknél a legújabb technológia biztosítja a halk működés, az alacsony vízfelhasználás és az energiafelvétel legkedvezőbb kombinációját. A kínálatban találhatóak felültöltős mosógépek, elöltöltős mosógépek, keskeny elöltöltős mosógépek, mosó-szárítógépek, mosógép és szárítógép szettek, beépíthető mosógépek, valamint beépíthető mosó-szárítógépek is.

 

Az egyik legjobb választás, ha igazán maradandó örömet szeretne szerezni családjának az Electrolux EWF1497HDW2 elöltöltős mosógép. A Fuzzy Logic technológiával ellátott mosógép a következő paraméterekkel rendelkezik: pillanatmegállítás, áramszünet memória, inverter motor, átfolyásmérő, 180 fokig nyitható ajtó, XXL méretű betöltőnyílás, Time Manager, nagyméretű LCD-kijelző piktogramokkal, 3 rekeszes por/folyékony mosószeradagoló, Woolmark Blue minősítés. Emellett gőz programokkal, késleltetett indítással és AutoOff funkcióval is rendelkezik! Programjai között pedig többet között megtalálhatóak a pamut, műszál, kímélő, gyapjú plus, farmer, takaró, gyorsmosás, gőzfrissítés, műszál gőzvasalás és a pamut gőzvasalás is.