Évkezdés a mosókonyhában

Kategória: Mosómasa
2015.09.01. 21.17 | Módosítva : 2015.09.01. 21.46

Alig ízleltük még meg a nyár szépségeit, máris itt az iskolakezdés és a munkahelyek is megtelnek a szabadság élményei után sóhajtozó kollégákkal. A szeptember a mosókonyhában kezdődik, mutatjuk, hogyan!

A munkakezdés/iskolakezdés számos mosási kihívás elé állít minket. Egyrészt elő kell kotorni a szekrény mélyéről az elengedhetetlen kosztümöket, fekete nadrágokat , szoknyákat, valamint a –remélhetőleg- hófehér blúzokat és ingeket. És máris itt az első lehetséges buktató. Valóban fehér-e az, aminek fehérnek kell lennie? Ha nem, akkor máris irány a mosógép, amit tölts fel fehér ruhákhoz való mosószerrel és ha még egy kis optikai tuning is kell, akkor szórj bele egy adag szódabikarbónát.

Ha a színnel minden rendben, akkor ott vannak a tavasz óta letelt hónapok gyűrődései. Válaszd AEG Lavamat 85275 XFL elöltöltős mosógép gőzprogramját, hogy az anyag felfrissítésével likvidáld a ráncokat. A teregetéssel se bíbelődj, egyből akassz mindent vállfára, hogy ezzel is könnyítsd a vasalást, ami ezúttal elkerülhetetlen lesz. Az Electrolux EDB6120 vasalójának precíziós vasalóorra remek partnered lesz a pepecselés felgyorsításában. A gőz löketek pedig a legkisebb maradék ráncokat is eltüntetik majd.

A kevésbé koszos holmikat felfrissítheted az AEG Lavatherm T 61270 ACE szárítógép gyűrődésmentesítő programjával. A ruhatár felfrissítésére ráadásul a hétvégéd sem fog rámenni, hiszen a Lavamat 85275 XFL 51 decibeles zajszintje mellett akár éjszaka is moshatsz, mikor a lurkók és a szomszédok már alszanak. Így pedig reggel már csak pár percet kell majd a teregetésre szánnod.

Sok sikert és kitartást kívánunk az évkezdéshez, a legnagyszerűbb segítőtársakat  pedig megtalálod a Márkabolt.hu mindig megújuló széles termékkínálatában. Nézz körül az Electrolux mosógépek és Electrolux szárítógépek között! Kiváló házhozszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően a kiválasztott mosógép, vagy szárítógép sokkal előbb érkezik meg otthonodba, mint  gondolnád! Tégy egy próbát, ismerd meg a márkabolt.hu házhozszállítási szolgáltatásait!