Csendestárs a tökéletes tisztaságért

Kategória: Mosómasa
2012.03.02. 11.02 | Módosítva : 2012.03.19. 13.36

Amikor alig jut idő a háztartásra a többi fontosabb dolog mellett, bizony jól jön, ha valami megkönnyíti életünket, éppen a drága időnket és energiánkat megspórolva nekünk.

Ilyen háztartási eszköz a mosogatógép is. Nemcsak a hétköznapokon praktikus segítség, hanem hétvégén, a nagyobb sütés-főzések után, a többfogásos családi étkezések alkalmával hálás eszköz.
Ráadásul, ha végiggondoljuk, mennyi vizet és mosogatószert fecsérelünk el a régi mosogatási módszerrel ugyanarra az edénymennyiségre, bizony minden érv a mosogatógép mellett fog szólni.

És az egyik legfontosabb szempont: a háziasszonyok keze is kímélve lesz, hiszen a mosogatógépbe csak be kell pakolni. A piszkos mosogatólét, melyben a mosogatószer ráadásul a kezet is kiszárítja, el lehet felejteni.

Tökéletes választás lesz a probléma megoldására az AEG ProClean mosogatógépe, amibe XXL belső méretének köszönhetően akár 12 teríték mosatlan is befér, nem probléma tehát, ha nagy a család, vagy nagyszabású összejövetelt tervezünk. A praktikus gép ezzel is megbirkózik.

Csupán 10,8 liter vizet fogyaszt, Fuzzy logic szenzora pedig a szennyeződés mértékétől függően szabályozza, hogy a mosogatógép a lehető legkevesebb víz és áram felhasználásával végezze dolgát. A tökéletes tisztítást pedig tovább segíti az is, hogy a megszokotthoz képest nem csak felülről permetezi a vizet. Mostantól már alul is található egy ProClean alsó szóró kar, aminek köszönhetően még a dugig pakolt gépben csillogóan tiszta lesz minden egyes edény, a nehezen elérhető helyeken is eléri a vízsugár az erősen szennyezett edényeket is.

Sőt mi több, a ProClean a gazdájára is gondol, mosogatás közben: éjszakai programja annyira csendes, hogy a legrosszabbul alvó kisbabát sem zavarja fel álmából!

 

Ha Te is a bizonyítéknak hiszel, akkor nézd meg videónkat: