A mosógépek mostohagyerekei

Kategória: Mosómasa
2012.09.30. 10.30 | Módosítva : 2012.09.30. 10.40

 

A szennyestartók rejtélye, hogy mindig marad bennük egy-két (vagy több) árva darab, ami egyik mosásba sem fér bele. Ezek, mint valami Bermuda-háromszögben, belevesznek a szennyestartóba, és úgy tűnik, soha nem is lesznek már többé tiszták. A Nagyitól örökölt damaszt terítő még a  karácsonyi pörköltszafttal, a dédi horgolta díszpárnahuzat kissé megszürkülve- a Te szennyeskosarad mélyén is lapul néhány örök darab? Egy olyan mosógépet ajánlunk figyelmedbe, amellyel egészen biztosan tisztává varázsolhatod a kallódó darabokat.
 
Ezek a ruhadarabok szinte mindig egyedül árválkodnak, vagyis nem jön össze belőlük 3-4 egyforma, hogy érdemes legyen elindítani legalább egy fél programot. A súlytöltet ellenőrzéssel most ez a probléma is szertefoszlik. Az AEG Lavamat 60060 TL jelzésű  modellje Opti Sense technológiájának köszönhetően nem csupán a belerakott ruha súlyát érzékeli, de ahhoz igazítja a felhasznált víz mennyiségét és a mosás hosszát is. Így nem fogunk egyetlen blúzra 2 órán keresztül várni a gép mellett és egy teljes mosógépnyi vizet sem pocsékolunk el. Az eredmény pedig, hogy  a féltett darabok is patyolattiszták lesznek!
 
A kényes darabok is könnyen a szennyestartó mélyére merülhetnek. Egy gyapjúpulóver vagy egy selyemblúz gépi mosása bizony  nem mindig jár a kellő hatásfokkal. Akinek egyszer már összement a kedvenc pulóvere egy rosszul kiválasztott program nyomán, hajlandó akár kézzel is nekiállni a mosásnak. ...főleg, ha van a lakásban megfelelő terület, ahova kiterítheti fektetve a pulóvert, hiszen tudjuk, hogy fontos betartani a ruhacímkén leírtakat ahhoz, hogy kedvenc darabjaink örök életűek legyenek. Az AEG Lavamat 60060 TL felültöltős mosógép erre is megoldást jelent.  A már megszokott extra mosási programok mellett ugyanis rendelkezik egy – kifejezetten ilyen esetekre kitalált- Gyapjú Plus programmal, ami kíméletesen varázsolja ragyogóan tisztává többek között kedvenc, féltve őrzött gyapjú kardigánjainkat.
 
Ugye már Te is azon gondolkozol, hogy miként engeszteled ki a régóta kallódó kényes ruhadarabokat, amik eddig a szennyestartóban kuksoltak? Ne habozz tovább, szerezd be ezt a nagyszerű AEG mosógépet a Márkabolt.hu-tól és szabadulj meg a legkényesebb anyagú koszos ruháktól és textilektől is!