Szíves meglepetés: Electrolux Assistent konyhai robotgép

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2015.02.12. 20.39 | Módosítva : 2015.02.28. 15.03

Lepjük meg Valentin-napon szeretteinket saját kezűleg, szeretettel készített finomságokkal! A sokoldalú Electrolux Assistent konyhai robotgép kuktaként segít a sütés-főzésben, hogy minden  tökéletesen sikerüljön.

Az otthon készített ételek saját kezűleg, szeretettel készültek. Mi pontosan tudjuk, hogy hogyan a legfinomabb a krémes mézes, tegyünk-e diót a hókiflibe, és azt is, melyik a legcsábítóbb desszert.

A Valentin-nap, de akár bármelyik  ráérős szombat délután is  tökéletes alkalom arra, hogy együtt töltsük az időt és valami finomat készítsünk egymásnak. Készülhetünk meglepetéssel, de süthetünk közösen is, az Electrolux Assistent jó kukta módjára fog a kezünk alá dolgozni. Kikeveri és meggyúrja a tésztát, finomra darálja  diót  és tökéletes habot ver. Rozsdamentes dagasztófejével segít a süteménytészták összeállításában. De az  Assistent  a gyors vacsorák elkészítésében is segít. Fűszereket és zöldségeket aprít, húst darál, püréket és szószokat kever. Nekünk szinte nincs is más dolgunk, mint az alapanyagokhoz hozzáadni egy kicsit a magunkból, és a siker garantáltan nem marad el!

Beleszerettél? Az Electrolux Assistent konyhagépek  több színben, különböző felszereltséggel vásárolhatók meg. Keresd a csábító fekete és a szerelmes piros modell mellett az ezüstszürke konyhagépet is a márkabolt.hu kínálatában!