Sütő + indukciós főzőlap = ajándék 7 részes edényszett

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2017.09.13. 11.21 | Módosítva : 2017.09.24. 21.11

Most triplán megéri Electrolux sütőt és főzőlapot vásárolni a markabolt.hu webáruházban! A prémium háztartási gépekhez ugyanis egy exkluzív ajánlat keretében 7 darabból álló edénykészletet adunk ajándékba! Csak korlátozott ideig! Rendeld meg ma!

Eddig még haboztál, hogy Electrolux indukciós főzőlapot és beépíthető sütőt vásárolj egyszerre? Nincs több kifogás, eljött a Te időd! Hogy segítsünk a döntésedben, egy exkluzív ajánlat keretében most 7 részes edénykészletet adunk ajándékba, melyek az indukciós főzőlapon jól használhatóak. Figyelem! Ajánlatunk csak 2017. szeptember 13. és 2017. december 31. közötti vásárlásokra érvényes!

Ízletes fogások a sütőből? Az energiatakarékos Electrolux beépíthető sütőkben a sokféle sütőprogram segítségével minden ételt finomra süthet. Egyenletesen pirulnak meg a hússzeletek és az aprósütemények is. Ha sokat sütsz sütit vagy tésztaételeket, válassz  PlusSteam funkciós sütőt, melyben egy kis extra gőz segít még finomabbra, lazább állagúra sütni a kenyereket, süteményeket. Ha pedig a főzés a szenvedélyed, akkor az Electrolux  kombinált gőzprogramos  és  sous vide programos  sütői közül érdemes választanod. A gőz és a forró levegő együtt a legjobbat hozzák ki az alapanyagokból. Szaftos szültek, ízorgia minden falatban: az Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütő a legjobbat hozza ki az alapanyagokból. A kombinált gőzprogramok automatikusan beállítják a forró levegő és a gőz megfelelő arányát, így minden étel ellenállhatatlanul finom lesz. A húsok és a kenyerek kívül ropogós kérget kapnak, belül puhák és omlósak lesznek.

Miért válassz indukciós főzőlapot? Az Electrolux indukciós főzőlapokon hamarabb elkészülnek az ételek és finomabbak is lesznek. Az indukciós főzőlapok gyorsabban melegítenek, mint a hagyományos elektromos főzőlapok, és azonnal reagálnak a hőfok változtatásokra. Ráadásul a főzőfelület nem forrósodik fel, így könnyen letörölheted a szennyeződéseket egy nedves kendővel. Az Electrolux EHO8840FOG beépíthető indukciós főzőlapon gyorsan, biztonságosan és energiatakarékosan főzhetsz. A csiszolt szélekkel gyártott sötétszürke kerámiafelületet InfiSight™ - színes kijelzővel látta el az Electrolux. Ez a főzőlap megmutatja, hogy mennyire forró még a zóna, miután kikapcsoltad. Biztonságos, ráadásul hatékonyabban gazdálkodhatsz a maradékhővel.

Az indukciós főzőlapokhoz tervezett 7 részes edényszettben kevésbé tapad vagy ég oda az étel. Az edények háromrétegű alapja (2 réteg rozsdamentes acél, közöttük alumíniumréteg) segíti a hő egyenletes eloszlását.  Az edényszett 7 darabból áll, részei egy 5 literes fazék fedővel, egy 3 literes fazék fedővel, egy 2 literes fazék fedővel és egy 28 cm átmérőjű serpenyő. Az ajándék csak Electrolux beépíthető sütő és indukciós főzőlap együttes vásárlása esetén érvényes. Az ajánlat érvényes bármely Electrolux beépíthető sütőre és indukciós főzőlapra. Fontos, hogy a két terméknek egy blokkon kell szerepelnie.