Stresszmentes sütés Zanussival

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2014.12.16. 19.54 | Módosítva : 2015.01.25. 15.30

Az év legszebb időszakában ne stresszelj előre a vendégvárás miatt! Kövess egy egyszerű tippet, hogy ne csak a vendégek, de a házigazda is jól érezze magát!

Az ünnepi vendégjárás feszült időszak minden család életében. Szeretnénk, ha minden tökéletes lenne, átsülnének a sültek, frissen kerülnének a szárnyasok az asztalra. Előétel, főétel, többféle köret, egy desszert, sőt kettő?! Mire minden elkészül, alig várjuk, hogy elmenjenek a vendégek, hogy szusszanjunk egy picit.

Egyszerűsíts az idén! Szezonális alapanyagokból szinte gyerekjáték egyszerű, de mutatós egytálételeket készíteni. Burgonya, cékla, karfiol, brokkoli mellett hagyma, kápia is kerülhet az ételbe. Csak fektesd a tepsibe a zöldségeket, kerüljön rá ízlés szerint hús, sajt, tojás és fűszerezés, majd told a tepsit a sütőbe. Innentől pedig nincs más dolgod, mint élvezni a hangulatos karácsonyi vacsorát és a kellemes társaságot. Ha szép sütőtálat választasz, tálalhatod abban az ételt. A Zanussi nagy belső terű beépíthető sütőibe könnyedén beférnek még a legnagyobb sütőtálak is. Mindegy, hogy csak néhány embernek főzöl vagy egy egész társaságnak, könnyű dolgod lesz!

Videótippünkben egy tökéletes karácsonyi reggeli elkészítését tekintheted meg. Mindössze spárgára, néhány szem koktélparadicsomra,  vékonyra felszeletelt szalonnára és 1-2 tojásra van szükséged. No, meg a Zanussi egyik beépíthető sütőjére! Nézd meg a tippet és próbáld ki Te is!