Sokoldalúságból jeles: AEG Favorit 99025 IMOP beépíthető mosogatógép

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2014.07.06. 17.10 | Módosítva : 2016.01.12. 16.51

Sokoldalú, energiatakarékos beépíthető mosogatógép sok extrával? Bemutatjuk a AEG Favorit 99025 IMOP beépíthető mosogatógépet.

Az AEG Favorit 99025 IMOP beépíthető mosogatógépe egyszerre akár 12 terítékkel is megbirkózik. Az A+++ energiaosztállyal rendelkező gép energiatakarékos működését egy sor funkciója segíti, ilyen például a vízszenzor, amely felméri a víz szennyezettségét, majd ez alapján dönti el, hogy szükséges-e új vizet felhasználni. Amennyiben nem, a gép átlagos 10,2 liter vízfelhasználása tovább csökkenhet. A Fuzzy Logic-kal a gép az edények számát, állapotát, és méretét felmérve csak annyi vizet, illetve tisztítóanyagot használ fel, amennyire szükség van.

A számtalan mosogatási program mellé kiegészítő beállításokat is kiválaszthatunk. Az Extra hygiene még higiénikusabb mosogatást biztosít azzal, hogy az öblítéshez használt víz hőmérséklete legalább 10 percen keresztül 70 Celsius fokos marad. A ProBoost-tal a legmakacsabb szennyeződés is eltűnik,  köszönhetően az előmosás során alkalmazott 40%-kal megnövelt vízsugárnak. Időszűkében a TimeSaver lerövidíti a mosás és szárítás időtartamát, miközben az edények ugyanolyan tisztán kerülnek majd elő a mosogatógépből. A MultiTab a kombinált mosogatószer tabletták mellé állítja be a legmegfelelőbb mosási paramétereket. Az AutoOpen beállításával a szárítási szakaszban a mosogatógép ajtaja kinyílik, így növelve a szárítás hatékonyságát, és csökkentve energiafelhasználását. A szárítási folyamat végén a magasra is beszerelhető ajtó visszacsukódik, a gép pedig kikapcsol. Az Inverter motor nak köszönhetően lehetőség van még az alapműködésnél is csendesebb mosogatás kiválasztására.

A tökéletes tisztítást a ProClean alsóvízkar, és a ProWater felsővízkar teszi lehetővé. A vízkarok, bármilyen elrendezésben legyenek is az edények, mindenhová eljuttatják a vízsugarat, így tisztítva le minden felületről a szennyeződéseket.

Az előre beállítható késleltetett indítás, valamint az LCD kijelzőn látható idővisszajelzés mellett pontosan lehet tudni, hogy mikor lesz vége a mosogatásnak. Itt jelzi a gép azt is, hogy mikor van szükség só-, vagy öblítő utántöltésére. Még sorolhatnánk a mosogatógép számos előnyét, mely igazán sokoldalúvá és praktikus háztartási segítséggé teszi az Electrolux készülékét, amely hazavihető a markabolt.hu webáruházából.