Mosógép és szárítógép: tehetem őket egymásra?

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2016.01.10. 14.52 | Módosítva : 2016.01.12. 11.39

Sokakat az tart vissza a szárítógép vásárlásától, hogy egyszerűen úgy vélik: túl nagy helyet foglalna el a szárítógép a mosógép mellett! A helyszűkére kiváló megoldást kínál az Electrolux.

Valljuk meg, hogy a szárítógép egy remek találmány, hiszen időt és energiát spórolhatunk vele, megkímélve magunkat a teregetés kényelmetlenségeitől. Mégis sokan lemondanak róla, mert egyszerűen nincs hely a lakásukban még egy ilyen méretes gép számára. Az Electrolux azonban erre is megtalálta a megoldást!

Amikor háztartási gépet választunk, az egyik legfontosabb szempont a rendelkezésre álló hely. Ma már azonban ha mosógépről és szárítógépről van szó, nem kell feltétlenül kompromisszumot kötnünk. Hiszen az Electrolux kompakt szárítógépet és mosó-szárítógépet is kínál. Ezek tökéletesen helytakarékosak, hiszen akár egymásra is építheted őket! A megfelelő építő keret a ruhák átpakolását is nagyban megkönnyíti a mosógépből a szárítógépbe. Azzal kapcsolatban, hogy mely szárítógép modellek rakásolhatók, mind a Márkabolt szaküzletekben elérhető szakkereskedő kollégák, mind pedig az online ügyfélszolgálatos munkatársak is tájékoztatást tudnak adni.

Az Electrolux mosógépeknek és az Electrolux szárítógépeknek azonban ezek mellett is számtalan jó tulajdonsága van. Ilyen például, hogy az Electrolux szárítógépek akár 8 kg ruhát is képesek befogadni! De, ha csak néhány pólót szeretnél gyorsan megszárítani, hogy magaddal vihesd a nyaralásra, arra is van megoldás. Ugyanis a Sensor Dryer technológiának köszönhetően kisebb mennyiségeket is száríthatsz a nagy kapacitású szárítógépben. Hogy hogyan? A gép érzékeli, amikor a ruhák megszáradtak, így feleslegesen nem fújja rájuk a meleg levegőt! Nagyszerű, nem?

Ha pedig te is folyton rohansz, és nincs semmire sem időd, az Electrolux akkor is segít! Hiszen egyes Electrolux szárítógépek innovatív Easy Iron vasalást könnyítő programjának hála akár 50%-kal lerövidíti a vasalásra fordítandó időt. Ráadásul, ha a ruhákat a szárítógépben szárítod, azzal eltávolítod a legtöbb pollent és más allergén anyagot is a ruhákból, így búcsút inthetsz az allergiának is! Hagyd, hogy az Electrolux mosógépek  és az Electrolux szárítógépek  megkönnyítsék a Te hétköznapjaid is!

Az Electrolux EDH3897SDE hőszivattyús kondenzációs szárítógépe elérhető a márkabolt.hu webáruházban. Az  A++ energiaosztályba tartozó, Woolmark Blue minősítésű szárítógép sokoldalúságának köszönhetően biztosan kedvelt lesz!