Márkabolt házhozszállítás

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2013.11.29. 21.18 | Módosítva : 2013.12.03. 09.22

Ne azzal töltsd az időt, hogy cipekedsz: új háztartási készülékeid házhoz mennek! A  webáruházban leadott megrendelés esetén a gépeket kedvező feltételekkel kiszállítjuk, akár a rendelés feldolgozását követő munkanapon.  

A márkabolt.hu rugalmas és átlátható országos kiszállítási rendszerének köszönhetően az ország bármely zugába könnyedén eljutnak a megrendelt készülékek. A hét minden napján, hétfőtől vasárnapig kérheted a kiszállítást Budapest és 20 km-es vonzáskörzetében. Kedden, csütörtökön és szombaton a Dunától nyugatra eső országrészbe,  szerdán, pénteken és vasárnap a keleti országrészbe visszük ki a megrendelt háztartási gépeket.

Budapest területén belül vásárlóink hétfőtől szombatig igénybe vehetik Prémium szállítás szolgáltatásunkat.  Ez azt jelenti, hogy 9.00 és 19.00 óra között az előre pontosan egyeztetett 1, 2 vagy 3 órás időintervallumban visszük ki az új mosógépet vagy a régen várt hűtőgépet.
Ha azonnal pótolni szeretnéd mosogatógépedet vagy tűzhelyedet, a 14.00 óráig leadott rendeléseket a PREMIUM EXPRESSZ SZÁLLÍTÁSSAL már aznap,  15.00 óra után ki is szállítjuk.

Biztosítanod kell a házon belüli akadálymentes készülékmozgatást. A készülékeket  többszintes lakás vagy családi ház esetén is a földszintre, vagy alsó szintre visszük. Összeszerelést, beüzemelést, régi készülék leszerelését, bútormozgatást nem jelent a kiszállítás. A szállítás megrendelésekor kérheted a már leszerelt, régi készülék elszállítását. Ezt   díjmentesen végezzük, de fontos tudnod, hogy az  így átvett átvett készülékeket a vásárlástól elállás esetén sem tudjuk visszaadni. Akkor sem tudunk már elszállítást vállalni, ha a kiszállítást követően jut eszedbe az elszállítás, tehát a régi készülék utólagos elszállítására nincs mód.

Fontos tudnod, hogy az előre leegyeztetett szállítási időpontot ügyfélszolgálatunkon 24 órával a megbeszélt időpont előtt módosíthatod. Ha valamilyen váratlan esemény miatt  az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszed át, újból egyeztet ügyfélszolgálatunk időpontot. A sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költségét  is ki kell fizetned, sajnos akkor is, ha az első kiszállítás a szállítási táblázat alapján díjmentes volt. Ilyen esetben az adott szállítási körzetre vonatkozó szállítási díj érvényes. Részletes szállítási feltételek

Márkabolt Tipp: Bár folyamatosan aktualizáljuk a szállítási információkat, a karácsonyi időszakban  munkanap áthelyezések  és a megnövekedett karácsony előtti forgalom miatt lehetnek változások. A márkabolt.hu ügyfélszolgálatán mindent megteszünk, hogy mindenki karácsonyfája alá megérkezzen a várva várt Electrolux mosógép, hűtő vagy mosogatógép. Ne halogasd, válaszd ki most kedvencedet!