Luc vagy ezüst? Ergorapidoval könnyű a választás!

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2014.12.09. 11.35 | Módosítva : 2014.12.09. 11.37

Normand fenyő? Jegenyefenyő? Ezüstfenyő? Feketefenyő? Duglászfenyő? Erdei fenyő? Mindnél finomabb illata van a lucfenyőnek, amit hagyományosan karácsonyfának állítunk.  Igenám, de sok család azért száműzi a fenséges illatú, könnyen dísztíthető, ráadásul olcsó lucfenyőt, mert sajnos hullik a levele a meleg szobában. Ha nem tudjuk egy pöttöm földlabdás  lucfenyőre ráaggatni üvegdíszeinket, most itt az Ergorapido, mely a karácsonyi ünnepek alatt is segít tisztán tartani a lakást!

Az Electrolux Ergorapido 2in1 kéziporszívóval pillanatok alatt felporszívózhat, így sokkal több idő marad arra, ami igazán fontos. Az ünnepi készülődés, a sütés-főzés, fadíszítés, ajándékcsomagolás közben épp ezért jól jön, ha a kezünk ügyében van a porszívó. Az Electrolux Ergorapido-t nem kell elővenni, összeszerelni, majd elpakolni, így a takarítással sokkal gyorsabban elkészülünk. Az akkumulátoros készüléket néhány pillanat alatt leemelhetjük a töltőállványról, és már hajkurászhatjuk is a porcicákat, a mézeskalács darabkákat vagy éppen a tűleveleket a nappaliban. 180 fokban forgó szívófejével könnyen manőverezhetünk a karácsonyfa körül, a szívófejbe épített LED világítás elől egyetlen tüske sem bújhat el, a beépített morzsaporszívóval pedig a kanapéról és az asztalról is eltüntethetünk minden morzsát.

Az Electrolux Ergorapido gyönyörű formájával és színeivel akár ajándék is lehet, hiszen az akkumulátoros kéziporszívó nem csak karácsonykor, de egész évben praktikus segítség a háztartásban. Széles színválasztékában könnyű megtalálni a számunkra legszimpatikusabbat, és akár a szűk sarkokban, a bútorok mellett, a konyhapultról vagy az autó üléseiről szeretnénk összeporszívózni, az Electrolux Ergorapido mindig készen áll a munkára. Vigyázat! Ha Ergorapido porszívót vásárolunk, morzsamentes lesz a konyha, az előszobában pedig végre sikerül tisztaságot tartani!

Márkabolt Tipp: Válaszd ki most, Te melyik Ergorapido -modellt látnád szívesen otthonodban?