Konyhafelújítás tipp: beépíthető sütő-főzőlap szett

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2014.04.30. 22.44 | Módosítva : 2014.05.01. 07.15

Új konyhabútor kerül a frissen festett, esetleg átalakított konyhádba? Elegáns és tökéletes: az Electrolux sütő-főzőlap szett öntisztító sütővel, húshőmérővel a Te konyhád új ékköve lehet!

Az Electrolux EOA5651BOX beépíthető sütő és az Electrolux EHF6241FOK beépíthető főzőlap kiváló sütő-főzőlap szettet alkot együtt.

Az Electrolux EOA5651BOX beépíthető sütő hűtőventillátorral rendelkezik. A sütő alapfelszereltségéhez tartozik egy sütőtálca, egy zománcozott tepsi és egy grillrács is. A nagyméretű sütő 74 literes sütőterében egyszerre elkészülhet a családi ebéd. Elektronikus időzítéssel, digitális órával és süllyesztett kezelőgombokkal szerelték fel ezt a beépíthető sütőt. Sütés során 5 polcmagasság és 3 sütési szint közül választhatjuk ki a készítendő fogáshoz legmegfelelőbbet. Alsó és felső sütésen túl, grill sütés és ezek kombinációi, illetve pizzasütés, infrasütés és kiolvasztás  is rendelkezésre áll a tökéletes választáshoz. A sütő légkeveréses hőlégbefúvású, így  a megfelelő sütési programnál a készülék a felső és az alsó fűtőszál melegét a ventilátorral úgy osztja el, hogy a belső hőmérséklet azonos akkor is, ha két tepsiben sül az étel egyszerre.

A húshőmérő, sütési időkijelzés, sütési táblázat egyszerűvé és kényelmessé teszi a mindennapi használatot. A sütőtérvilágítás megkönnyíti a sütési folyamat felügyeletét, a háromrétegű üvegezésű, Soft Motion lágyan csukódó ajtó egyszerűvé teszi a sütő nyitását, a katalitikus öntisztítási funkció pedig gyerekjátékká a sütő tisztántartását.

Az Electrolux elektromos beépíthető főzőlap érintőkapcsolós vezérléssel és gyerekzárral rendelkezik. Maradékhő-kijelzés és kétkörös főzőzóna segíti a kényelmes és energiatakarékos főzést. Az elektromos főzőlap főzőzónái különböző teljesítményűek, így csak a kellő energiát használja fel  a főzéshez.

Márkabolt tipp: Próbáld ki Konyhavarázs rovatunk legújabb receptjeit!