Hogyan tisztítsam az Electrolux indukciós főzőlapot?

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2016.06.08. 12.02 | Módosítva : 2016.06.10. 10.35

Könnyen tisztítható főzőfelület? Az  Electrolux indukciós főzőlap működés közben sem melegszik fel, nagyon könnyű tisztán tartani. A szennyeződések nem égnek rá, ezért elég egy nedves kendővel letörölni és máris ragyogóan tiszta lesz.

Az Electrolux indukciós főzőlap gyorsaságban felveszi a versenyt a gázlappal. A gáztűzhelynél viszont sokkal kényelmesebb, biztonságosabb és energiatakarékosabb egy indukciós főzőlap. Még véletlenül sem fogod megégetni a kezedet, és ha kifut az étel, az egyszerűen nem tud ráégni a főzőlapra– mivel maga a főzőlap nem forrósodik fel. A főzőzónák szabályozása nagyon precíz, a készülék azonnal reagál az új beállításokra. Az indukciós főzőlapok további nagy erénye, hogy nagyon könnyű tisztán tartani és megőrizni a felület újszerűségét.

Az Electrolux EHL6540FOK beépíthető indukciós főzőlap számos jó tulajdonsága mellett könnyed tisztíthatóságával is felhívja magára a figyelmet. A főzőlap szélcsiszolt, keret nélküli kivitelben készült. Ez azt jelenti, hogy egyetlen mozdulattal a teljes főzőfelület, egyszerre tisztítható. Cikkünk első képén egy keretes indukciós főzőlap felülete látható, míg az alsó képen a keret nélküli, szélcsiszolt változat. A különbség mindössze a keret, aminek tisztításáról bizony külön gondoskodni kell. Az EHL6540FOK úgynevezett Infinite indukciós főzőlap, melyen bármilyen méretű és alakú főzőedényt használhatunk, és azt ráadásul bárhová helyezhetjük, amíg az lefedi a négy megjelölt pont egyikét, addig a készülék működni fog. Csúszkás érintővezérlése is hozzájárul a könnyed használhatóság érzéséhez.  Ez a készülék ráadásul elegáns, fekete felülete szinte kiemelkedik a konyhapultból.

Márkabolt Tipp: Minden Electrolux indukciós főzőlap tartogat valamilyen extra funkciót, ami kedvedre lesz! Nézz körül most webáruházunk főzőlap kínálatában!