Gyűrődésmentes ruhák?

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2016.02.12. 22.03 | Módosítva : 2016.02.13. 08.37

Az európai professzionális mosodák első számú beszállítója az Electrolux. A gyártó a nagyüzemei mosodák bevált technológiáját, a gőzmosást hozza el az otthonunkba. Az Electrolux gőzprogramos mosógépei segítségével könnyedén kisimulnak a gyűrődések.

Ruhatárunk legféltettebb darabjaival óvatosan bánunk. Az első mosodai baleteset követően, amikor csodálatos fehér blúzomat piszkossárga színben kaptam vissza, inkább kézi mosással, 1-1 lavór meleg vízben próbálkoztam. Gondolom, nem egyedül vagyok így! Kedves dohányzó hölgyismerősöm, amint irodájába ért, kabátját és kötött pulóverét telente a nyitott erkényen tárolta, így a ruhadarabok a cigarettafüstöt kiszellőzték magukból, de mindig panaszkodott a nyirkosságra, hiszen a ruhák a párát is magukba szívták.
 
A megoldást a cigarettafüst és a mosodai balesetek elűzésére egyaránt az Electrolux gőzprogramos háztartási gépei jelentik. A gőzprogramos mosógépek gőzt használnak a ruhák felfrissítéséhez és a gyűrődések eltávolításához. A gőzpára fellazítja az anyagot, így a textil finom szálai ismét regenerálódhatnak. Az egyes Electrolux modellekben elérhető  frissítő, regeneráló program segítségével pedig elűzhetjük kellemetlen szagokat, így a cigarettafüstöt, konyhaszagot is ruháinkból. A frissítő programnak köszönhetően friss, kellemes illatú lesz a már viseletes darab is.

A gőzprogramok használata nemcsak a ruha ráncaitól kímél meg minket, de a vasalásra fordított időt is jelentősen csökkenti. A gőzprogram alkalmazása során jelentősen csökkennek a ruharáncok, így kevesebbet, vagy egyáltalán nem kell bajlódnunk a vasalással! A gőzprogramos mosógépek kíméletesen, a gőz erejével tisztítanak, így a legkényesebb selyem, gyapjú, legfinomabb fehérmenű mosását is rábízhatjuk.

Az inverter motorral felszerelt Electrolux EWF1408WDL2 elöltöltős A+++ energiahatékonyságú mosógép gőzprogramjainak köszönhetően könnyedén menni fog a kényes ruhadarabok mosása is. A mosógép Woolmark Blue minősítése jelzi, hogy kíméletesen, biztonsággal moshatók a kényesebb darabok is. Fontos, hogy bármilyen ruhadarabot teszünk a mosógépbe gondosan válasszuk ki a programot, illetve ellenőrizzük a mosógép használati utasítását a moshatóságra vonatkozóan.