Gyapjúápolás Electrolux mosógéppel

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2015.01.25. 19.44 | Módosítva : 2016.01.12. 15.23

A gyapjú-, és selyemruhákat óvni kell. Ezek a drága, minőségi darabok akkor maradnak a gardrób kedvencei, ha sikerül megőrizni újszerű állapotban mosás közben is. 

Több, mint 90 éve dolgozik együtt az Electrolux professzionális mosodai szolgáltatást nyújtó partnerekkel. Ennek a nagy hagyománynak köszönhető, hogy a világ legnagyobb szállodaláncainak harmada az Electrolux professzionális készülékeit használja mosodájában. A szállodák, pl. a milánói Four Seasons Hotel dolgozói azért választották az Electroluxot, mert tudták, hogy készülékeink rendkívül kíméletesen bánnak a legfinomabb anyagokból készült ruhákkal is - ahogy ezt el is várják egy 5 csillagos szállodában. Ezek a rendkívül nagy elvárások inspirálják az Electrolux fejlesztőmérnökeit, hogy folyamatosan megújítsák mosó- és szárítógépeinket, és ezeket az újításokat beépítsük a háztartási gépeinkbe is.

Hogy kedvenc ruháink ragyogóak maradjanak, gondos tisztítást igényelnek. Számos házi praktika segít a különösen kényes angóra, gyapjú és selyem újszerűségének megőrzésében. Az angóra és a gyapjú ruhák finom szálait megóvhatod, és frissé teheted a textilszálakat, ha gondosan becsomagolva műanyag zacskóban egy éjszakára mélyhűtőbe teszed. Szintén a mélyhűtőbe kell tenned a gyapjúruhát, ha kellemetlenül szúr, ugyanis a mélyhűtő hidegének köszönhetően a textilszálak visszanyerik rugalmasságukat, így a szúrósság is megszűnik.

Az Electrolux mosógépek sokat segíthetnek a kényes ruhadarabok tisztításában. A gőzprogramokkal felszerelt Electrolux mosógépek kíméletesen óvják mosás közben is a textilszálak épségét. A Protex dobok kialakításának köszönhetően a mosógép dobjához szinte alig érnek hozzá a ruhák, így megóvják a textilszálakat a sérülésektől. A Gyapjú és a Gyapjú Plus mosási programokat kifejezetten a kényes ruhadarabok tisztítására fejlesztettük ki. A Woolmark Blue és a Woolmark Green minősítésű Electrolux mosógépek pedig garantálják, hogy a kézi mosást, személyes törődést  igénylő ruhadarabok  is jó helyen lesznek a mosógépben.