Electrolux felültöltős mosógép lett „A jó választás”

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2013.04.30. 22.40 | Módosítva : 2016.01.12. 19.16

Második helyezéssel és „A jó választás” ajánlással díjazta az Electrolux egyik felültöltős mosógépét a „Que Choisir?” A márkabolt.hu magazinjából most megtudhatod, mivel érdemelte ki az elismerést a mosógép!

Többször beszámoltunk már az  Electrolux Inspiration termékcsalád sikereiről. Most újabb megmérettetésen aratott sikert a termékcsalád felültöltős mosógépe, az  EWT1567VDW.  A „Que Choisir?” magazin a legnépszerűbb gyártók termékeit, összesen 23 mosógépet vizsgált laboratóriumi tesztekkel. A teszt során a mosás, az öblítés, a centrifugálás, az energia- és vízfelhasználás hatékonyságát, a zajszintet, a mosási időt, valamint a könnyű kezelhetőséget vizsgálták a kiadvány szakértői. Az Electrolux felültöltős mosógép minden paraméterre magas pontszámot kapott. 


A “Que choisir?” egy ismert francia kiadvány, mely fogyasztói információval és tanácsokkal látja el olvasókat. A magazin céljának tekinti, hogy védje a fogyasztókat olyan termékektől, melyek nem felelnek meg a gyártó ígéreteinek. A különféle termékek minőségét tesztekkel, kísérletekkel igazolja vagy cáfolja a magazin.

A szakértők a felültöltős Electrolux mosógépet amellett, hogy a második helyre rangsorolták, „A jó választás” ajánlással is illették. A díjazott felültöltős mosógép  a 2012-ben bemutatott Electrolux Inspiration termékcsalád egyik modellje. Az új kollekció minden termékkategóriában, így a mosógépeknél is kínál olyan megoldásokat a fogyasztóknak, melyek professzionális környezetben már bizonyítottak. 
  


Nézzük az érveket!

A mosógép víz- és energiafelhasználás terén egyaránt hatékony. 10 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a legmagasabb A+++ energiaosztályú modellek.

Az ipari mosodákhoz hasonlóan energiatakarékos gőzprogramot használ a ruhák felfrissítéséhez és a gyűrődések eltávolításához.

  •  
  • Az alacsonyabb energiafogyasztás részben az inverter motornak köszönhető, így  a mosógép élettartama is hosszabb, működése pedig csendesebb.
  •  
  • A készülék csak annyi vizet és energiát használ a mosáshoz, amennyi feltétlenül szükséges. Az intelligens érzékelő rendszer ugyanis a mosóprogram hosszát a töltet nagyságához igazítja.
  •  
  • A hatékony energiafelhasználást támogatja még az EcoInfoval kiegészített Time Manager funkció is, mely a program hosszának függvényében jelzi, hogy mennyire energiatakarékos a kiválasztott program. 
  


 

A díjazott felültöltős Electrolux mosógépet most megvásárolhatod a márkabolt.hu webáruházban!