Electrolux -elnyűhetetlen háztartási gépek

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2012.08.02. 13.01 | Módosítva : 2016.01.12. 20.48

Az Electrolux az egyedüli gyártó, aki háztartások és ipari felhasználók számára is gyárt gépeket. Az európai éttermek és mosodák leggyakrabban az Electrolux készülékei mellett döntenek. De miért is olyan fontos ez számunkra  a hétköznapok során? Ennek járunk most utána.

Az Electrolux immár 90 éve gyűjti tapasztalatait a professzionális mosodák és éttermek készülékeinek gyártójaként. Olyan neves éttermek döntenek a márka mellett, mint a milánói Dolce &Gabbana Gold luxus étterem, az Eiffel torony tetején üzemelő Tour Eiffel étterem vagy a monacói Buddha Bar. A szállodák terén pedig például a Hilton***** hotelek közül többen is az Electrolux mosodai és nagykonyhai készülékeit használják.

Mindez pedig számunkra is fontos. Hiszen a Michelin csillagos séfektől, luxus szállodáktól, mosodáktól összegyűjtött tapasztalat nem vész el. Az Electrolux tervezői beépítik azokat a háztartási gépekbe.
Ettől válik a Te mosogatógéped, tűzhelyed vagy mosógéped még tökéletesebbé.
Az extrém nagy terhelés alatt is remekül teljesítő ipari gépek garantálják, hogy az általad kiválasztott Electrolux mosógép évekig segítőtársad lesz...még akkor is, ha a fél utcára kell mosnod.

Annak érdekében, hogy otthonunkban is készíthessünk profi fogásokat, és minél kevesebbszer kelljen kényes ruháinkat mosodába vinni, az Electrolux a profiktól hozza a megoldást. Így válhatnak számunkra is elérhetővé az olyan extra funkciók, mint a gőz sütés, a gépi folttisztítás vagy a kézimosás program, melyekről néhány éve még csak álmodoztunk.
Mindezt pedig az elegáns, díjnyertes formatervezés teszi kerek egésszé.

Válaszd ki Electrolux háztartási gépedet a Márkabolt.hu kínálatából és élvezd otthonodban a professzionális háztartási gépek számtalan előnyét!