Ajándéktippek 2014: Electrolux EOB8956VAX beépíthető sütő

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2014.11.30. 21.28 | Módosítva : 2015.01.25. 15.31

Egy igazán hasznos családi ajándékot szeretnél, mely évekig konyhád, étkeződ ékessége és középpontja lehet? Megtaláltad. Az EOB8956VAX beépíthető sütő tökéletes választás. Ha hazaviszed, szinte azonnal pótolhatatlanná válik, mert egészségesebb, gyors sütést garantál. 

Mindig kétkedve fogadom a forradalmi, szuperszonikus konyhai eszközöket, hiszen gyakorló háziasszonyként jól tudom: ha az emberlánya odaáll a tűzhely elé, akkor isteni lesz a meleg vacsora, ha meg nem áll oda, akkor meg marad a hűtőben lapuló hideg hozzávalókból összedobott szendvics. Ezért sem estem hasra a gőzsütőkel kapcsolatos áradozásoktól, hogy így a kenyér, úgy a sütemény, ennyire omlós lett a hús, ilyen tökéletes a csirke, stb. Hiszen a gázsütőben is lehet kenyeret sütni, a piskóta is elkészülget (még ha néha le is kap az alja,mire a belseje is megsül), az egyben sült karaj is csak átsül, ha nagyon sokáig csücsül a sütőben és teljesen kiszikkad a kérge).

A bekészített vizesbögre, a néhány féltégla olyan háziasszony-praktika, amivel tűrhető eredményt produkálhatunk gőzsütőben is. Aki pedig nemcsak szökőévenként egyszer használja a sütőjét, lassan kitapasztalja, hozzászokik a korlátaihoz, belekalkulálja az étel elkészítési idejét is a háztartási tennivalók közé. Esetleg elkerüli az olyan süteményeket, húsokat, amiket nem tud biztonsággal elkészíteni. Aztán egyszercsak látja működés közben, vagy allkalma nyílik kipróbálni az Electrolux gőzsütőit, és rögtön tudja: éppen erre van szüksége ahhoz, hogy gyorsabban, finomabban, energiatakarékosabban és sokkal, de sokkal ízletesebben tudjon sütni.

Aki egyszer kipróbálja, milyen a gőzsütőben párolt csirkemell szaftos, omlós húsa, vagy egy egészben sült pulyka aranybarna bőre (XXL méretű a sütőtér, így akár egy pulyka is, akár egészben is belefér), micsoda halakat, sülteket tud készíteni, mindig gőzsütőt akar majd a konyhájába. A gőzsütő ugyanis a sütési, párolási folyamat során vizgőzt fejleszt, ennek segítségével a húsok  vagy éppen a zöldségek rostjai nem veszítik el nedvességtartalmukat, nem száradnak ki. Így a hús szaftos, a zöldség pedig roppanós marad.

Az Electrolux gőzsütői közül az egyik kedvenc éppen az EOB8956VAX beépíthető sütő, mert remek programjai mellett kiváló az energiahatékonysága is. A-20%-os felhasználása kategóriájának egyik ékességévé teszi. Tekintsd meg a videót, hogy kiderüljenek a részletes termékjellemzők, a sütő extrái is!