A nagyok választása: AEG S 66090 XNS1 szabadonálló hűtőgép

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2014.07.06. 22.47 | Módosítva : 2014.07.07. 08.12

Nagy a család? Mindig készül valami a konyhában?  Az AEG S 66090 XNS1 szabadonálló hűtőgépet nagy méretei miatt azoknak a családoknak ajánljuk, ahol sok friss hozzávalót kell tárolni.

Ez a remek hűtő egészen biztosan a konyha központjává válik. A hűtőtér nettó térfogata 356 liter, ami mellé további 175 literes fagyasztó tér társul. A három, széles zöldségtároló mellett a hűtő jégkockatároló dobozzal és vízadagoló polccal is rendelkezik, a  hűtőgép vízhálózatra köthető, ezután pedig jeget készíteni és vizet adagolni is lehet belőle.

A hatalmas hűtőben minden étel teljes biztonságban van, köszönhetően a hőmérsékletriasztásnak. A biztonsági funkció a rozsdamentes acél ajtón elhelyezkedő LCD kijelzőn villogó vészjelző ikonnal jelzi, ha akár a hűtő-, akár a fagyasztótérben emelkedne a hőmérséklet. Az ajtóriasztás hangjelzéssel figyelmeztet, ha egy percnél tovább nyitva felejtjük az ajtót, ezzel is élelmiszereink frissességét óvva. Az A+ energiabesorolású készülék biztonságát pedig a 2 év gyári garancia 5 évre való kiterjesztési lehetősége szavatolja.

A Side by Side hűtő No Frost  technológiájának köszönhetően sem a hűtőtérben, sem a fagyasztóban nem képződik jég. Ennek következményeként a belső hőmérséklet jóval állandóbb, mint az ilyen technológiával nem rendelkező hűtők esetében, ráadásul a leolvasztással sem kell bajlódni, a hűtő automatikusan elvégzi azt. A még kényelmesebb használatról a lenyitható, kétajtós minibár gondoskodik.

A Coolmatic  funkció akkor segít, ha a hűtőtérbe hirtelen kerül nagyobb mennyiségű, hűtetlen élelmiszer, például a nagybevásárlás után. Ekkor egy gombnyomás után a készülék hat órán keresztül nagyobb mértékben hűt, ezzel alkalmazkodva a megnövekedett hűtési igényhez, majd ezután visszatér az előzőleg beállított hőfokra. A Frostmatic  pedig a mélyhűtő részben biztosít gazdaságos gyorsfagyasztást akár 52 órán keresztül.

Ha szívesen hazavinnéd, nézd meg termékbemutató videónkat is!