10 év garancia az inverter motorra

Kategória: Ötletek, javaslatok, tanácsok
2016.02.13. 17.29 | Módosítva : 2016.02.13. 17.40

Az Electrolux a mosógépek, szárítógépek és mosó-szárítógépek inverter motorjára egyedülálló, 10 év garanciát (1 év+ 9 év) vállal!

Az inverter motorral működő mosógépek, mosó-szárítógépek és szárítógépek hosszú időn keresztül segítenek tisztán és jó formában tartani ruhatárunkat, anélkül, hogy  meghibásodnának. Ezért az Electrolux a törvényben meghatározott, 1 év gyártói garancia időn felül ad még 9 év extra garanciát az inverter motorra. Az ajánlat minden Electrolux inverter motoros mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre vonatkozik, és visszavonásig érvényes!

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincsen benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez folyamatos súrlódást hoz létre. Emiatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama, hiszen nincs, ami elromoljon benne.

 Az Electrolux inverter motoros mosógépei speciális programokkal és innovatív funkciókkal gondoskodnak arról, hogy a ruhák megtartsák formájukat, puhaságukat és színüket, évről évre,  mosásról-mosásra. Eközben csak a szükséges, minimális mennyiségű vizet és energiát használnak fel. Az Electrolux inverter motoros szárítógépei ugyanolyan kíméletesen szárítják meg ruhákat, mintha fektetve szárítanánk őket. Ezek a szárítógépek alacsony hőmérsékleten szárítanak, ezért rendkívül energiatakarékosak.

Figyelem! A garanciát az Electrolux biztosítja. Az ajánlat visszavonásig érvényes, így mai napon való érvényességéről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!