Ultrajó porszívók a Márkaboltból

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.10.02. 19.30 | Módosítva : 2013.11.29. 18.57

Ez nem porhintés! 60 nap pénz-visszafizetési garanciát  vállalunk 2013. december 31-éig vásárolt az UltraSilencer, UltraCaptic, UltraOne és UltraPower porszívóinkra! Így kockázat nélkül meggyőződhetsz arról, hogy tökéletesen választottál.

A márkabolt weboldalán vagy a 4 Márkabolt- üzlet valamelyikében vásárolt  prémium porszívók pénzvisszafizetési garanciával kaphatók 2013 év végéig. Az UltraSilencer, UltraCaptic, UltraOne és UltraPower porszívók Magyarországon készülnek, az Electrolux jászberényi porszívógyárában.  Most az Európa-szerte ismert és kedvelt „ultra” modellek vásárlásakor a vásárlás napjától számított 60 napig pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk. Az akció részleteit megtalálod a márkabolt.hu oldalán.

Az UltraSilencer a világ egyik legcsendesebb porszívója. Takarítás közben telefonálhat, zenét hallgathat, vagy éppen akkor porszívózhat vele, amikor a többiek még alszanak. Hangdizájnereink annyira kellemes, lágy hangot terveztek az UltraSilencer-nek, hogy takarítás közben még Ön is kikapcsolhat, meditálhat, ha úgy tartja kedve. Az ide tartozó USORIGINDB vidám kék színével azonnal jókedvre deríti a használóját! A porszívó maximális teljesítménye 1800 W. Mosható HEPA H12 filterrel és csendes, puha kerekekkel szerelték fel. A 9 méteres kábelhossznak köszönhetően keveset kell bajlódni a kábellel. Fém, teleszkópos Interlock szívócsővel és beépített 3 in 1 szívófejekkel rendelkezik. 1+1 grátisz papír porzsákot adunk mellé.

A porzsák nélküli porszívók  high tech képviselője az UltraCaptic UCORIGIN porszívója  kis mérete ellenére hatalmas szívóerővel rendelkezik, ezért nagyon hatékonyan dolgozik. Igazi különlegessége a portartály egyszerű kiürítése. Az Ucorigin porszívó a port még a tartályban összepréseli – egy gomb megnyomása után -, így biztosan nem szóródik a szemetes mellé a por egy része, amikor kiüríti a tartályt.
A mosható HEPA H13 szűrő nemcsak az allergiások számára garantálja, hogy valóban tisztává váljon a lakás levegője. A legapróbb részecskéket is kiszűri a levegőből és csak friss levegőt enged vissza a légtérbe. A metálkék színű, 1400 W teljesítményű porszívó gyorsan a család kedvencévé válik.

Márkabolt Tipp: Az Electrolux UltraSilencer és UltraCaptic porszívóit keresd a márkabolt.hu minőségi porszívó kínálatában.