Új szintre emeljük a mosogatást!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.08.30. 19.14 | Módosítva : 2017.08.30. 19.21

Az Electrolux ComfortLift mosogatógép   segít be- és kipakolni az edényeket.  Tudod hogyan? Az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, és egy lift felemeli. Akkor is, amikor tele van edényekkel. Bemutatjuk az Electrolux ESL7740RO beépíthető mosogatógépet!

Az európai Michelin-csillagos éttermek közel 50 százaléka az Electrolux professzionális gépeivel dolgozik, így a világ legigényesebb konyháinak gyakorlatát is megismerhetik a termékfejlesztő mérnökök. Ebből a tapasztalatból merítkezve az Electrolux az otthoni sütés-főzéshez használt készülékeket folyamatosan fejleszti.  Egy éttermi konyhában hatalmas a pörgés, a lehető leggyorsabban kell mosogatni. Hajolgatás nélkül.  A mindössze egy mozdulattal álíltható kosrarával az egész világot lenyűgöző Electrolux ComfortLift mosogatógép megérkezett Magyarországra.

Az Electrolux ESL7740RO beépíthető mosogatógép rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket egy prémium kategóriás mosogatógéptől elvárunk. Extra nagy a pakolótere, alacsony a fogyasztása (A+++ energiaosztályú). Egy extra vízkar arról gondoskodik, hogy a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljusson a víz, és tökéletesen tiszták legyenek még az erősebben szennyezett edények is. Az inverter motor rendkívül csendesen dolgozik.

A 13 terítékes mosogatógép hatalmas kapacitású alsó kosara felemelhető egészen csípőmagasságig, majd egyszerűen vissza lehet csúsztatni eredeti pozíciójába, így a pakolás során nem szükséges hajolgatni. Az alsó kosarat egy lift emeli fel – akkor is, ha meg van pakolva piszkos edényekkel –, majd le is engedi.

Ez az újítás sokkal könnyedebbé teszi a mosogatást és a ki-bepakolást. Az Electrolux ComfortLift vadonatúj mosogatógépét a világ két legrangosabb nemzetközi termékdesign versenyén is díjazták. Először az iF Design nemzetközi zsűrije ismerte el arany iF Design díjjal, majd a RedDot: Best of the Best díjat is megítélték a termékcsaládnak.

Márkabolt.hu Tipp: Szívesen hazavinnéd az Electrolux ESL7740RO beépíthető mosogatógépet? Nézd meg most a házhozszállítási lehetőségeket a mosogatógép termékadatlapján!